查看: 3994|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 第1次白衣...

2轉白E變返1轉,,得100點紅利??咁係米姐係廢左?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
foolruner + 20

查看全部評分

回復

最後一本,一定要係變返做冰仔....唔係會無左轉職紅利...

基於你唔係普通冰轉...你一定最小 小左100/5/5=4點的紅利...

ns  發表於 2-7-2016 16:56
回復 支持 反對

係廢左 最少都要食3本先夠300無想
夠300無想之後 由兵轉將就多300點架啦
不過時間問題
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 2-7-2016 03:34
係廢左 最少都要食3本先夠300無想
夠300無想之後 由兵轉將就多300點架啦
不過時間問題 ...

比多果300點加250LV普冰轉 都係多左100=2501/25=22點...
如果100LV時轉 300+100/25=16點

分別....最小差16點...最多差22點...........

有心機不如1轉先250LV轉吧....
加上印象比賽3仲廢....其實己唔洗轉..

回復 支持 反對

哇,洗唔洗呀,你想省D食,3本就算?
回復 支持 反對

wc030201 發表於 3-7-2016 00:28
比多果300點加250LV普冰轉 都係多左100=2501/25=22點...
如果100LV時轉 300+100/25=16點

唔太明你講咩
印象無想300其實勁過賽3   原因有招X1.5體
冇無想就賽3應該勁D
另外就算無想兵都唔會250普兵轉咁曬時間掛  
無想300將平均180-200就已經多 0無想將點升都少2-300點紅利

不過當然無想300都可以250->250->250  咁就終極完美 不過我就唔建議咁做啦 咁樣變左遊戲玩你多D

無想印象應該冇無想賽3勁0.0  發表於 3-7-2016 13:21
回復 支持 反對

點解印象先食白衣,用多左本權能@@
回復 支持 反對

咁遲食又冇左權能又冇左兵仔轉印兵D點
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 3-7-2016 05:06
唔太明你講咩
印象無想300其實勁過賽3   原因有招X1.5體
冇無想就賽3應該勁D

佢唔係4國冰無想完先轉印冰...SO..點都一定會小點D..
4國冰..轉印冰時 1LV多=300/5/5/5  =12點

大家都無想左....傷害賽3 更強..

我指....哂時間普冰上180-200LV...倒不如1轉時直上250LV先去2轉

普冰100LV-->1轉250LV-->2轉

好過200LV-->1轉200LV-->2轉

就當唔250LV轉  你用40億經沖1轉都好過2次20億

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
foolruner + 20 用心製作

查看全部評分

回復 支持 反對