查看: 10583|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 印象VS賽3

之前大家一直都將印象和賽3比較.網上見過賽3打怪都好強,
但冇諗到可以咁勁.
印刀轉職和賽3改造等級不相同,比較只供參考。
印象 VS 賽3
https://www.youtube.com/watch?v=JMKVnmQBQRk

評分

參與人數 2樂點 +20 Bravo! +1 收起 理由
waq + 1 贊一個!
foolruner + 20 分享比較

查看全部評分

回復

推薦
wc030201 發表於 8-7-2016 09:20
因為 主角同黃牛係x2  印象係x1.5  你係玩家,你會唔會玩力量印象?
相返得印象有血1.5  所以220刀岩印象 ...

而家比較緊係2樣野

第1樣,主/黃牛同印象比較,我都知主同黃牛用係勁D

第2樣,印刀用毒刀同7刀既比較,印象用7刀既輸出比用毒刀既輸出高

我會分開2樣野黎睇,以7刀既角度,比主同黃牛用緊係最好,以印象既角度,7刀緊係比毒刀好

所以你話7刀唔岩印象用就係因為主係食大力既情況下去用7刀會比印象用7刀有優勢,感覺上印象用7刀就冇咁抵而話用毒刀好D,就有D牽強囉

所以,我係玩家,我會玩力量印象
回復 支持 0 反對 1

嘩~咁邊個做主力好?
回復 支持 反對

賽3..雖然195LV..
但係2XXX幾攻WO...
SO D裝睇睇~
希望我只係一個窮人而唔係睇錯對象
到抄賽3一刻我竟話印象2勁過賽3
回復 支持 反對

整到7支刀比印象用~就唔同講法~
本人差2粒碎先整到~而印象就230LV~相信傷害唔差龜天好多

印象用七支刀好似冇句刀咁好@@  發表於 5-7-2016 23:22
回復 支持 反對

七支刀比主/黃牛人用架
回復 支持 反對

TANG=) 發表於 4-7-2016 22:51
SO D裝睇睇~

印象天王套天照戒.賽3黃帝套連戒.
其實裝差不多.但傷就賽3勁好多.
回復 支持 反對

sam8214088 發表於 5-7-2016 21:40
七支刀比主/黃牛人用架

可能你上52睇就睇到印象狂氣係血量x1.5

但睇返片,實際上招技係會加攻嫁,由2341->3287,點解會唔岩用七支刀呢??

https://www.youtube.com/watch?v=HhZZoDudKpA
回復 支持 反對

TANG=) 發表於 4-7-2016 22:51
SO D裝睇睇~

同意....
2千幾攻喎= =......
好想樓主貼裝.....同埋隻賽及象既資料
包括幾LV轉職...
我之前玩無想300昌,160>180>195 咁轉
用解封符,3轉裝S180介X2白虎3寶
上到201LV 昌3都只係3556力<利申無加過智>
攻擊力都只係1760-1796<唔係戰力>

回樓主:哇..賽3真係好強==我先唔理你D裝係點
但我諗樓主隻印象都應該句刀米SET...隻賽應該火牛掛....我古
但賽3真係好強...但強時強,老實講對好多3轉黎講人馬呢D怪真係濕濕碎...想問下如果拎隻賽3打印度 左下角個洞會點?<唔記得左咩名,總之地圖藍色個個>
我之前隻昌未200LV個陣去打..打第1層尾3個隻怪,都封冰封到HIHI,好似車左分幾鐘先打完一批<因為直線封冰D怪散(昌既缺點)>

遺棄的海岸寺院@@  發表於 8-7-2016 09:50
回復 支持 反對

k.cheukman 發表於 7-7-2016 04:50
可能你上52睇就睇到印象狂氣係血量x1.5

但睇返片,實際上招技係會加攻嫁,由2341->3287,點解會唔岩用七 ...

因為 主角同黃牛係x2  印象係x1.5  你係玩家,你會唔會玩力量印象?
相返得印象有血1.5  所以220刀岩印象用。
回復 支持 反對