查看: 37611|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

菇菇屋收港澳人 (電擊象SER, 一個適合新手加入的工會!  2008/04/12創立~)
--------------------------------
* 禁外掛:
全公會上上下下任何職級都一律禁外掛, 違者立斬! 若發現本會使用外掛, 請找我! 大布甸mx / 藤條炆豬肉

* 禁止異種角色:
一. 禁止使用譬如與現實性別相反的角色,

二. 禁止以粗言作角色名字的玩家,
三. 禁止兄/妹代玩, 以免產生誤會.
違者必踢(或不接納入會要求)!

不限等:
理得你1LV定200LV都照收!

[GAG]有專人介紹女生電話聊天電話給你(詳情請睇東方日報/蘋果日報咸濕版, 又或自己上網搵)[/GAG]
有靚女同你傾電話, 咩唔開心都冇哂!
((有意者請係成功加入本會後,密:冰之雪兒ms 或加她好友))

常上
好多成員上線,最多去到22人!
當然你地新加入都要常上呀,一齊衝破22人既上線上限!

我叫咩名?
我叫 "藤條炆豬肉" 囉,
MSN:firenstarking@hotmail.com
咁你地呢?
--------------------------------

結語:入唔入菇菇屋都好,第一時間記住加我好友,我好恨收香港好友嫁~

MapleStory 2010-07-21 01-02-45-79.jpg (221.17 KB, 下載次數: 11)

MapleStory 2010-07-21 01-02-45-79.jpg
回復

我想加入香港公會,online冇人傾計好悶...
id: 三苗
盜賊 LV22
新手上路,多多包涵
回復 支持 反對

打算轉伺服器!@_@電象的6手圖有人搶嗎!@_@還有還有!有人能帶我的嫩嫩龍魔打6手!@_@?
回復 支持 反對

我笑了
又有人係到扮主持人
大家發表意見又係玩嘴炮?
好煩囉,玩台灣game吾係學埋d文化的
你中左毒了@@
回復 支持 反對

你有返去咩?
cla991053 發表於 31/7/2010 23:25

就系官討多小學雞先叫佢地番去f3
果度唔岩我f3
回復 支持 反對

樂古比你地玩嘴炮嫁咩…
嘴炮走番去黑橘官討喇=]
shinn_leo 發表於 31-7-2010 23:05

你有返去咩?
回復 支持 反對

樂古比你地玩嘴炮嫁咩…
嘴炮走番去黑橘官討喇=]
回復 支持 反對

一次不宗 百次不容
回復 支持 反對

以下真心
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
本來頭2句我覺得無咩問題 個=群眾壓力下解決左
你咩意思先:0) 你唔鐘意咪唔好刪囉 講到我地屈到你一定要刪/_\
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)
最好睇到成績啦 不過見到我一定放上來仲加一個「置身事外」方法姐:0)
eric05130513 發表於 30-7-2010 01:22

你有冇睇過成個post zzzz
唔係群眾壓力, 咁係邊方面令到當事人(雪兒)不快, 令到我要刪這賣點?
真係把鬼火lo zzz

至於外掛方面, 係米想追番十世之前果D黎講?係既話我可以答你, 踢哂了
仲有咩補充?
回復 支持 反對

以下真心
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
本來頭2句我覺得無咩問題 個=群眾壓力下解決左
你咩意思先:0) 你唔鐘意咪唔好刪囉 講到我地屈到你一定要刪/_\
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)
最好睇到成績啦 不過見到我一定放上來仲加一個「置身事外」方法姐:0)
回復 支持 反對