查看: 37154|回復: 115
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

菇菇屋收港澳人 (電擊象SER, 一個適合新手加入的工會!  2008/04/12創立~)
--------------------------------
* 禁外掛:
全公會上上下下任何職級都一律禁外掛, 違者立斬! 若發現本會使用外掛, 請找我! 大布甸mx / 藤條炆豬肉

* 禁止異種角色:
一. 禁止使用譬如與現實性別相反的角色,

二. 禁止以粗言作角色名字的玩家,
三. 禁止兄/妹代玩, 以免產生誤會.
違者必踢(或不接納入會要求)!

不限等:
理得你1LV定200LV都照收!

[GAG]有專人介紹女生電話聊天電話給你(詳情請睇東方日報/蘋果日報咸濕版, 又或自己上網搵)[/GAG]
有靚女同你傾電話, 咩唔開心都冇哂!
((有意者請係成功加入本會後,密:冰之雪兒ms 或加她好友))

常上
好多成員上線,最多去到22人!
當然你地新加入都要常上呀,一齊衝破22人既上線上限!

我叫咩名?
我叫 "藤條炆豬肉" 囉,
MSN:firenstarking@hotmail.com
咁你地呢?
--------------------------------

結語:入唔入菇菇屋都好,第一時間記住加我好友,我好恨收香港好友嫁~

MapleStory 2010-07-21 01-02-45-79.jpg (221.17 KB, 下載次數: 10)

MapleStory 2010-07-21 01-02-45-79.jpg
回復

菇菇屋收港澳人 (電擊象SER, 一個適合新手加入的工會!)
禁外掛:
全公會上上下下任何職級都一律禁外掛, 違者立斬!

不限等:
理得你1LV定200LV都照收!

有會網(不是blog):
會長親手編寫既網頁,幾咁有誠意?

有香港女生電話聊天專線(99.9%打得通):
有靚女同你傾電話, 咩唔開心都冇哂!

常上:
好多成員上線,最多去到16人!
當然你地新加入都要常上呀,一齊衝破16人既上線上限!

我叫咩名?
我叫 "藤條炆豬肉" 囉,
咁你地呢?

結語:入唔入菇菇屋都好,第一時間記住加我好友,我好恨收香港好友嫁~

http://kitchai.hk.mysinamail.com (不定時更新的個人網站)

紅字為重點@@
回復 支持 反對

嗨...我可以入會嗎?

我係新手黎,岩岩開始玩沒幾耐,新手入會有沒著數拎架@@?
回復 支持 反對

紅字為重點@@
。新月。 發表於 12-7-2010 01:07

zzzz係咩, 呢D好普通姐麻...

喂,你未留名噃!係米玩電擊象,叫咩名?
回復 支持 反對

嗨...我可以入會嗎?

我係新手黎,岩岩開始玩沒幾耐,新手入會有沒著數拎架@@? ...
*林、 發表於 12-7-2010 01:13

你張頭像圖己經出賣左你...XD
Fighter007ms ? 個名咁熟既~
回復 支持 反對

紅字為重點, 伏已中
三思, 自重 lol
回復 支持 反對

紅字為重點, 伏已中
三思, 自重 lol
雜草 發表於 12-7-2010 01:32

what's up?
呢個賣點有咩問題, 好正經咖, 同埋好普通, 你未同過女仔傾電話咩?
回復 支持 反對

哦~ 無問題~
不過我伏已中咁姐

btw 同女仔傾過電話未有咩關係 ?_?
回復 支持 反對

哦~ 無問題~
不過我伏已中咁姐

btw 同女仔傾過電話未有咩關係 ?_?
雜草 發表於 12-7-2010 02:08

哦~ 無野
唔明你講咩+好奇想問下你姐

btw 好悶XD
回復 支持 反對

原來如此~

大家觀點/性格/品味唔同 .. 對一樣事/物都有唔同既感覺/感受既~

都係叫下人打電話之前三思下姐xd
回復 支持 反對