打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 百變恰吉被無視的交易區

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

2007年6月24日更新
名稱:凌 小路
職業:欠御劍士
造型數:5個
裝備:變性徽章 京劇面譜 兔仔裝 魔術手 魔鬼彈 搖控炸彈 夜靈 炎峰環 極速鞋 爆破手 急救袋 光環 嫘旋掌戰機 雷魘  導彈器 維克X手套  撒旦翼 特工裝 光線面具 閃電魔杖 X型武器 機械手 炎獄殺 落鳳(次) 美少女變身捧 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾 薑屍(冇) 溜冰鞋 渦輪裝 鐵拳 相X環 超人裝3件(有唒) 戰鬥鞋 龍手 雷足 惡鬼面具 狂人面具 外星人(各) 萬用包 籃球鞋第3代 背盾 烈火製造機 龍泉刀 天鵝王子 雷拐 定時炸彈 凍.冰刀鞋 情人玫瑰花 炸彈保0球 碎武 轉化器 酒仙胡佬 幻影水晶 雙槍 雙刀 重力鞋

w合共=190870 1500元左右(現已半價出售(我選地點面交 再便多100蚊)) (唔計g裝)(唔計職業)
財產:16xxxG 699w
可改密碼
有意MSN ADD我
vip2110pk@yahoo.com.hk

回復 支持 反對

換ac 唔昆!!!(昆9走)

用虎爪
有4W裝(每個都要4000W以上先買到  )
職業 只差劍士 (其他有齊   )

要有光翼 +一 4000w以上的裝
有十 職 (必須有機械人)
換者  
寄e貓通知
e貓:   p513ssk6@yahoo.com.hk
唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆唔昆
回復 支持 反對

賣女人一大個~~~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

賣百變恰吉ac 1個

名:炫風之殺

職業:格鬥家,軍人,超能力者,未來力士,機械人,忍者,小人神,獸人(黑),武神
       審判者。

裝備:凍.冰刀鞋,庵.疾風扇,鐮刀使者,音速滑板,火箭筒,京劇臉譜,死亡黑牌,
       刀鋒羅盤,雙劍妖刀,重力鞋,凝膠盔甲,拳擊裝備,跆拳道組合,外星人的角,
       耶穌光環,興奮背包,地雷裝置,忍者天道卷(藍),降魔杵,閃電魔杖,魔獸的龍手(黑)

月魂神符

武器:玩貝機械人,力量藥水,加農炮,三叉戟,槍 等等

造型有3個!!

159089pts

仲有6689 G幣
    960  W幣

並且有公會{會長}!

價錢可議!!(900-1100左右,可平)1000立即賣!!

聯絡方法:1.msn:h_hk13@hotmail.com
             2. 在論壇上add我
             3. e-mail:guangbing568@yahoo.com.hk

購買方法:面交{地方可議}!!(香港)

注:車$$唔使你地出!!

送一張40元點卡改名!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

回復 支持 反對

賣ac

百變ac    快d出$啦{平}hk d
個ac好好玩,,,快d出啦msn add我呀
係樂古到都係得呀!?

職業:格鬥家,超能力者,軍人,機械人,未來力士,忍者,武神,獸人,小人神
       審判者。十個人

裝備:打比我,因為好多打唔到,75以上:有1000w-8000w裝

有5000-50000G裝....好多好多!?
武器:同上,都好多,講唔哂...有G有W
造型有5個﹏。{有2個都係好少人有ga}

lv要打比我同我講,lv唔係好高,打比我同你講

仲有1587 G幣
    50  W幣

有公會〔是香港〕
價錢可以打比我出

聯絡方法:msn:yan_1063@yahoo.com.hk

係樂古到add我

購買方法:面交

31572480,打比我啦

打比我要有品..叫我許和冬
一定要打比我,好平放比你地!!?我係唔會昆,我
可以上左個ac比你睇下先.......

你地都唔好昆我呀!!?thx你們的合作﹏。

價格  :$1100-1400
msn同打比我都得!?
可講∼1400一定放...我係一個小朋友
唔好哈我
要我出ga要比番車$我 ok!? thx∼

我一家唔會昆人地,不過一家有人昆我

一比人昆{999}

回復 支持 反對

賣百變恰吉ac 1個

名:何zz

職業:超人(黃),超人(黑),鐵甲人(白),超能力者,宇宙刑警,機械人2號,小人神,獸人,審判者

裝備:火箭筒,少林鐵臂,魔鬼彈,燄鋒環,耶穌光環,火焰保護器,撒旦的羽翼,殭屍帽,
       籃球鞋1,機械鑽手

造型有3個!!

g幣:3346
w幣:320

並且有公會

價錢可議!!(300-600左右,可平)500立即賣!!

聯絡方法:1.msn:h_hk13@hotmail.com
             2. 在論壇上add我
             3. e-mail:guangbing568@yahoo.com.hk

購買方法:面交{地方可議}!!(香港)

注:車$$唔使你地出!!

送一張78元點卡改名and買裝!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

回復 支持 反對

回復 #61 qazwsx 的帖子

咁貴既...恰吉ac賣到咁貴架
回復 支持 反對

ser: 弁天

主角名: K.Y.O

將帥: 祖2(有79lv刀 80介 武士頭 蓮花手 57腰 訓練用30鞋)
        燕1(40介)
        祝融(40介)

兵: 有2隻50lv補血兵  6隻50lv mp女  1隻51lv 挑夫

衣服: 馬尾 燕尾服 清服 乞丐頭 張服

錢: 1000m左右

希望可以換有靚skin同靚裝既百變恰吉ac

別昆

有意pm我
msn: lowbsister@hotmail.com聯絡我
回復 支持 反對