打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 百變恰吉被無視的交易區

台版百變恰吉換彩虹裝a
先講我的帳號
名稱:望月乂守雲
戰績:任你點睇啦--
職業:除了御劍士 半獸人 同埋 幻傭兵 其他都齊哂
裝備:3個g裝 43個w裝(如果你真係有心換 到時on左俾你睇 或者 sd相俾你)
造型:有4個(其中一個係黑蜘蛛俠 好令仔ga>v<)
ac入面包g啦
個ac有身分證俾你改密 絕對可以放心

個ac我之前收番黎 .. 依家平放出去
回復 支持 反對

賣金c爪換點數卡 mycard 5張400點
我帳號最少有50個裝以上  我冇數到 有95%w裝
戰績敗1xxxx 殺人3xxxxx
早死得800
和平900
有意既比信息我
有身分證
信譽100%
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

沒人要自己玩反~
ID: !!!!!!!!!!!!
有興趣可MSN我
kr_624753@hotmail.com

回復 支持 反對

OhMyGod點數/光之冒險錢換台灣Gash點數(可電交)

OhMyGod點數/光之冒險錢,有意請加我msn:swordman2568@yahoo.com.hk(可電交)
另再放光之冒險遊戲錢,只換台灣Gash點數。
回復 支持 反對

有沒有人想買百變恰吉AC(台灣版)呀??

擁有職業:軍人(黑人)、間諜(白人)、超人(黃種人)、鐵甲人(白人)、超能力者(白人)、機械人1號、小人神(男矮靈)、武神(黃)。
擁有裝備:情人•黑玫瑰花、病魔、情人•白玫瑰花、<<四神獸>>玄武臂、魔法針筒、獨角仙之角、京劇面譜、毒蜂手套、魔術手套、死神披風、透明眼罩、火焰弩槍、北甲玄武、螺旋槳戰機、降魔杵、維克氏手套、撤旦的羽翼、特攻武術裝置、X型武器裝置器、機械手臂裝置、鐵拳手套、美少女變身棒、不死鳥裝置、狂人面具。
AC內尚有10110G和14900W,如有興趣請send E-mail給我,我會聯絡你,我想賣1000港幣,唔買都唔好罵我,有心買先好send E-mail給我。garyghui2@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

彩虹裝換台版acc ..當然要有返d 裝
我彩虹有898 土裝 魔斧鞋
淨係記得鞋係最大速40% 魔鞋2秒8% 其它唔記得..換就係度send 短訊比我啦
回復 支持 反對

香港ser
戰績超好 排第6 便宜賣,詳情add我msn

叫翊Yik

LHYJEFFY@HOTMAIL.COM
回復 支持 反對

有冇搞錯- -”
你係板主開番個可唔可以嫁- -
回復 支持 反對