打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 百變恰吉被無視的交易區

要換ac!
MSN:aanson3211@hotmail.com
回復 支持 反對

:handshake chyip  i  賣!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

我要買ac:lol !!!
回復 支持 反對

ser: 商1

主角名: 神龍堂堂主

將帥: 昌2

燕1
        祖1(全部齊裝)

兵: 有2隻68/71lv mp女 1隻107lv退魔師

衣服: 乞丐set

錢: 6000m

希望可以換有靚skin同靚裝既百變恰吉ac

別昆

有意pm我

msn: lowbsister@hotmail.com聯絡我
回復 支持 反對

賣百變ac    快d出$啦{平}hk d
個ac好好玩,,,快d出啦msn add我呀
係樂古到都係得呀!?

職業:格鬥家,超能力者,軍人,機械人,未來力士,忍者,武神,獸人,小人神
       審判者。十個人

裝備:打比我,因為好多打唔到,90以上:有1000w-8000w裝
有5000-50000G裝....好多好多!?
武器:同上,都好多,講唔哂...有G有W
造型有5個﹏。{有2個都係好少人有ga}

lv要打比我同我講,lv唔係好高,打比我同你講

仲有1587 G幣
    50  W幣

有公會〔是香港〕
價錢可以打比我出$

聯絡方法:msn:yan_1063@yahoo.com.hk
             係樂古到add我

購買方法:面交
31572480,打比我啦
打比我要有品..叫我許和冬
一定要打比我,好平放比你地!!?我係唔會昆,我
可以上左個ac比你睇下先.......

你地都唔好昆我呀!!?thx你們的合作﹏。

價格  :$1100-1400
msn同打比我都得!?
可講∼1400一定放...我係一個小朋友
唔好哈我
要我出ga要比番車$我 ok!? thx∼

我一家唔會昆人地,不過一家有人昆我

一比人昆{999}

可以換彩虹ga9個9裝風火水土都一樣得.要頂裝
打比我啦!!

回復 支持 反對

GF150點換GASH150點
要換的AdD我啦~~ MsN:b14o25b36@yahoo.com.hk
                           :b14o25b36@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

賣/換RO(唔駛個個服錢嫁PK SER) a/c  劍2 A/C  (RO出名嫁私服都OK D卡好難打都個D 例如: FOR YOR LOVE私服)

名稱;我仲有千幾W可以俾你換名

職業 :
         忍者
         軍人
         格鬥家
         機械人
         超人
         宇宙刑警
         小人神
         間諜

裝備 : 黃金聖衣 京劇面譜 急救袋 光環 導彈器 維克X手套  光線面具 蝙蝠翼 彈弓手 興奮背包 愛心X 悟空尾相  超人裝2件 惡鬼面具 狂人面具 萬用包 籃球鞋第3代   (貴)盾       忍者天道卷 藍 凝膠盔甲 光翼 (有D道具D字唔知點唔打)   大約15~20多個W道具

G有10000以上
W有千幾

賣200~300HKD到   最想有人同我換  我想玩RO而家     想換OR買快SEND封樂古信俾我(留電話)
換嫁打A/C資料俾我
回復 支持 反對

回復 #71 nsytak 的帖子

賣唔到咁多ga-- 我個銀獅收番黎都係用左一張勁舞6千8點-- 入面仲要齊職 50幾件裝 都只係68蚊-- 而且恰吉d野係易收難放 你都係賣平d先算啦
回復 支持 反對

賣ac
名:神奇大碌柒
齊職 50個裝左右 有5個skin 唔記得咩lv唔低得去邊
大把G 有意msn nana_ho668@hotmail.com
電交only
回復 支持 反對

台版百變恰吉 換 彩虹裝 各位入來cc(唔錯的哦
台版百變恰吉換彩虹裝a
先講我的帳號
名稱:望月乂守雲(我都知柒左d-- 入面有870w 加多30w就可改名了=v=)
戰績:任你點睇啦--
職業:除了御劍士 半獸人 同埋 幻傭兵 其他都齊哂(因為除左幻傭兵 其他新職我都覺得麻麻--)
裝備:3個g裝 43個w裝(如果你真係有心換 到時on左俾你睇 或者 sd相俾你)
造型:有4個(其中一個係黑蜘蛛俠 好令仔ga>v<)
ac入面包g啦(唔定 因為呢排仲玩緊 會賺錢的) w就仲有870w(我都知少左d-0-)
個ac有身分證俾你改密 絕對可以放心

大大個台版恰吉ac換彩虹裝
裝就係msn傾(唔要7裝--除非頂降)
換個時只限家居電話交易 你鍾意ge話出黎交易都得(不過好似冇咩網吧有台版恰吉--)
我msn係:ivylove1314520@yahoo.com.hk
請各位網友有番少少良心 昆ge就咪add了 唔該哂^^
回復 支持 反對