打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [ 完美世界 Online 專屬討論區 ]

台灣封測香港好似冇得玩...
回復 支持 反對

E加玩到法師9LV,做緊修真任務,但係搵唔到要打果隻怪係邊,隻怪個名好似叫潰X骷髏,大家有冇見過隻怪?
回復 支持 反對

打唔到字...
回復 支持 反對

LKJFGY89576 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

你地有冇主程式丫 我仲差第2個- -有比我 icq206267769 我下載唔到大陸版第2個個

[ Last edited by 勁人阿 on 2006-9-23 at 01:05 PM ]
回復 支持 反對

好似好正咁@@
遲D試下玩
回復 支持 反對

Originally posted by 勁人阿 at 2006-9-22 23:17:
問下武俠pk正唔正同埋呢 打王勁唔勁= =

我覺我一般law~因為其實佢似敏型o既戰士~
如果你話邊個勁呢..玩獸人law~佢係真正o既血盾(<----我諗係戰士特色掛....)

講到pk呢........隻game做我唔錯~
各個job都好平衡~無話邊個勁~玩技術law~
但係話就咁話~但係我覺得佢一般law pk方面~~~~

Originally posted by edwardtam000 at 2006-9-23 08:35:
好好玩,,大陸公測左未,,我down緊

公測左好耐~~~

Originally posted by lovechestnut at 2006-9-23 09:22:
《完美世界 Online》9 月下旬....hk...how time can帳號註冊?

短期內應該冇香港server住~~~
所以如果要註冊帳號~就要台灣果邊

Originally posted by lonely666 at 2006-9-23 17:57:
有冇人知妖精佈網抓寵的-沁雪花(丛)-係邊到呀

呢個就唔知law~因為未玩過~
不過我諗個任務個提示到應該有個座標~
你睇下有冇~~~

Originally posted by 勁人阿 at 2006-9-23 15:16:
武俠要點?

俠客什麼都不行,真的,但是就一點在擁有足夠元氣1BY1的決鬥;正常的俠客擁有最大的贏面。基本屬性方面力量提升攻擊和物理防禦,這個是按%比提高,基數是自己的等級數值相應的攻擊加上戒指以及武器攻擊,所以越到後面由於武器攻變高,等級變高力量影響會越來越明顯,相對來說斧頭攻高些,力量影響也要大些;敏捷則是命和閃以及致命率,俠客1敏是10命10閃(原來是10命9閃)20敏=1%致命率(其他物理職業羽芒1敏=9命,6閃,獸是8命8閃?法系加的N少可以不考慮比如人法是2命2閃);體質+HP和物理魔法防禦以及HP恢復,1體=10HP,對防禦方面影響較小。作為物理職業靈力一般不做考慮。
然後有關裝備的加點問題,所有物理系職業的裝備所要求的力和敏之和按每級平分需要投入3點(減需不在此範圍),重裝每級2力0.5敏,輕裝1力1.5敏;斧頭2。5力,0。5敏;槍2力1敏;劍力敏都是1。5;拳則是1:2。
由於俠客後期技能會分支,所以需要決定主修某一系(可以輔修另外相近的一系彌補不足),其中各系的特點是——
劍,比較中庸,擁有最多的中程技能龍現,追魂,萬劍;單系強力技能是第3,4招,劍氣和萬劍;練級速度和拳差不多,普攻比較有效率,練級速度在俠客
回復 支持 反對

[ Last edited by 勁人阿 on 2006-9-23 at 01:05 PM ]
http://xadown.it.com.cn/13846//g ... 065//word2v286.rar
個網扯錯架wo
回復 支持 反對

冇香港呀??
如果係台版...免費就好
唔係既要買點都幾煩...= =
當然緊係希望佢整個香港server啦...

同埋台灣封測d ac係寄嫁喎....
咁未有排都冇得試(:/.\

[ Last edited by [H]死靈 on 2006-9-24 at 02:30 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by 勁人阿 at 2006-9-24 12:52:
http://xadown.it.com.cn/13846//g ... 065//word2v286.rar
個網扯錯架wo

好多謝哂你話我聽~我已經改番
http://xadown.it.com.cn/48999//g ... 0065//word2v286.rar
↑呢個應該得∼唔得再講∼

Originally posted by [H]死靈 at 2006-9-24 14:24:
冇香港呀??
如果係台版...免費就好
唔係既要買點都幾煩...= =
當然緊係希望佢整個香港server啦...

同埋台灣封測d ac係寄嫁喎....
咁未有排都冇得試(:/.\

[ Last edited by [H]死靈 on 2006-9-24 at  ...

台版係免費架~不過佢免費o既意思係咩呢~
係用點買一d好強o既武器?定係真係一個$都唔駛用呢?
都重未知...........
不過就唔會有香港server住law宜家~
不過我諗~如果香港方面反應好好~
應該會開香港sever都未定~~~

[ Last edited by b_leeba_la on 2006-9-24 at 03:06 PM ]
回復 支持 反對