打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

翠ling.....i like you^.^
回復 支持 反對

對誰說 :kiki
對情人說的話 : I love u!!
回復 支持 反對

對誰說 :小毛毛
對情人說的話 :
我心永不變,
永遠愛你!
回復 支持 反對

TO:豆丁

係第一次見你個陣就對你好有feel
雖然我地成日都見唔到面......但係我依家真係中意左你
依家我好希望可以同你做到好朋友先呀
回復 支持 反對

對誰說:笨珊
對情人說:我真的想跟過去的你一起跟你說一聲我愛你...但遺憾的是我遲了...現在只可跟你說一聲對不起..

回復 支持 反對

對誰說 :wing
對情人說的話 :其實我一早就愛上左你....只係我冇勇氣同你表白...
回復 支持 反對

對誰說 :jessica
對情人說的話 :我雖然識你既時間唔長...
                    但我認真的....可唔可以俾個機會我呀??
                   24hours on call for you!!
                   i will love you  forever
回復 支持 反對

DEl...""""" DEL.................."

回復 支持 反對

對誰說 :Ting
對情人說的話 :
允許我正經一點說話吧..
雖然我識了你很久,但是對你各方面的了解還是不深..
當我聽到你跟之前的分開了的時候,我就感覺到我不能放棄/錯失這個機會了.

我自問不是好男人,我什至不知道我得到了一個女朋友之後要該如何做都不知道,
但我最小的能一心一意的去喜歡你,
沒錯的是我是見一個喜歡一個,但是我有一個對像,
我就只會喜歡她一個,這點我認為自己會絕對做到.

我從見到你照片,Add到你msn,平常見你,
就對你十分有興趣和有感覺..

現在很沒信心的跟你說,可能你真的不會感動..
我只能說..我會盡我所能 做到最好
Ting i Love u>3<
希望你會接受我
回復 支持 反對

對誰說 :豬豬虹
對情人說的話 :我對你不是玩的-3- 為何你不相信我...不管你變成點我都係咁愛你-3-為何你不相信我
你不是說同他分手一個月嗎?_?唉"沒有所謂了"我明白你的...一個月之後就是我"呵"我真的很介意三心兩意的你..也不想佢唔開心..話哂都一埸朋友-]我知道他重要過我的""不過不重要了..樂古常用言..只要你快樂•我就快樂了..希望你能永遠都這麼快樂""真的以為有什麼開心的事希望能可以同我分享..唔開心我可以同你一起分擔!!!!!我愛你呀(>﹏<)""
回復 支持 反對