打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 : 娜娜
對情人說的話 :比次幾會我!!   我會比到幸幅你
回復 支持 反對

對誰說 :晴晴
對情人說的話 :我愛你一生一世......
回復 支持 反對

對誰說 :鍾景光
對情人說的話 :低bbbbbb
4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月4個月<3
我要有好多好多個4個月
回復 支持 反對

對誰說 :牙琪
對情人說的話 :我係呢幾個月裡面,發覺我既生活裡面無左你係唔得架,希望你可以畀次機會我照顧你!牙琪,我愛你!
回復 支持 反對

對誰說;BB琪
查實我好愛你係你唔知.....
回復 支持 反對

對誰說 :詩敏
對情人說的話 :我其實一直都好love你架﹗我成日話你係因為我唔夠膽比人知我鍾意你、你願諒我呀﹗我想同你講、我好鍾意你、我唔想你比人搶走、我唔想你唔開心、我以我既人格、人生、名聲、同所有野向你發誓、我唔比你唔開心、我會日日都伴住你、你唔開心我會安慰你、同你分擔、你開心既時候我會支持你努力、
回復 支持 反對

對誰說 :啊臨
對情人說的話 :我決定揀左你  因為我愛你  希望你永遠都只會有我
回復 支持 反對

對誰說 :丫雯
對情人說的話 :同你分開左..我真係好唔開心架~
                    我好希望可以同返你一齊架...
                    但係如果你覺得同我分開...
                    會開心既...
                    我會祝福你...
                    希望你以後都開開心心咁生活啦...
                    我愛你﹏FoReVeR
回復 支持 反對

對一位好女人說:

對唔住 對唔住 可能我真係唔係一個好男仔...我唔識點樣去哄女仔!!我可能都唔係一個好人..因為你唔開心喊緊既時候我都唔係你身邊..搞到你好傷心..我明白點解你會嬲我..我真係明白哂..仲有我真係俾心機咁日日學1-2個英文..對你黎講可能太小..但係對我e d 廢西黎講1日學到1-2個英文=好好.... 我真係會唔同上年既中2一樣...唔會白白咁過多一年!!!!我真係唔會...我都覺得自己好愛
回復 支持 反對

對誰說 :我的女友嘉嘉
對情人說的話 :我好愛你呀>"<
回復 支持 反對