打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 :魯魯
對情人說的話 :我愛你!!!我永遠都會咁愛你同我會保護你同照顧你一生一世嫁-3-
回復 支持 反對

對誰說 :dorothy
對情人說的話 :由我真正認識你的那一刻,我己經漸漸愛上了你   我對你有一種一見鍾情既感覺...但係我唔知點表達出黎...   我好愛你係你唔知...希望你會知我既心意啦!!!
回復 支持 反對

對誰說 :珍珍"
對情人說的話 :對吾住"我咁對你"我一直都冇淡過"我愛你"老婆豬>3<"
回復 支持 反對

對誰說 :馬仔
對情人說的話 :   I LOVE YOU TO BE FOREVER∼
             由我真正認識你的那一刻,我己經漸漸愛上了你∼
              但是愛妳又如何,難道妳會愛上我嗎?
               希望妳會與其他人一起幸福,只因我在你身邊默默地祝福妳。
                永遠愛妳.FOREVER LOVE YOU
                 我知道妳不愛我,亦永遠不會愛上我
                  但我只願妳不要離開我

I WILL LOVE YOU FOREVER!
回復 支持 反對

對誰說 :Circle'
對情人說的話 :I Love You Circle'  終有一日我一定會表白.不用很久..
                                                                                                    By Pxenrce'
回復 支持 反對

對誰說:將來我遇到的愛人
對情人說的話:我地幾時至可以相會
回復 支持 反對

對誰說:阿珊
對情人說:其實我真係好鍾意你,我都知你鍾意我,但我驚同你一齊左之後你會同我講分手,唔想比你hurt到
回復 支持 反對

對誰說 :tracy
對情人說的話 :在下知道,比你見到呢個post你一定會凸我
不過我寧願你凸我好d...因為...在下的心痛過,傷過,也難受過
了解到你對在下的恨一世都不能磨滅,縱使在下做甚麼也不能彌補
但是在下還是會待在你這一生的各個暗角守護你
在能夠改變你命運的交叉口中為你帶路
雖然在下跟你已經沒有可能
但是在下內心的深處只能容下你的笑容
                                                                                      永生永世愛你,守護你的人上
回復 支持 反對

對誰說: 老婆~
對情人說的話:    我真係唔知再點樣同你相處......依一刻我選擇同你分手.....
唔代表我係唔愛你的~~~~我仍然愛你
回復 支持 反對

對誰說: 珊珊
對情人說的話:    You are the girl that i love u forever.

It will not never be change !!

回復 支持 反對