打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 : 呀妍
對情人說的話 :  

當我第一次見到你既時候,已經比你吸引住

識o左你之後 你突然間同我講..

以前見過一個男仔,真係好cool好靚仔,你深深咁鐘意o左佢

每次都問fd 個個男仔成日係邊,做d咩, 想接近個個男仔

可惜後來搵唔返佢, 但...現在個個男仔, 就係我了...

我諗呢個係一個緣份...

我記得返之前比賽個陣,我同你同其他同學一Team,諗返起個陣,

我時刻陪住你,關心你,同你飲同一杯水....

但現在你話已經同另一半,當時我真係好絕望...但我無放棄

我永遠都咁愛你。

Forever Love Yin
                                                                    By 呀鰻 MaN
回復 支持 反對

對誰說 Q朱^^
對情人說的話 :我愛你喔..我們快一個月了.. 我同你一齊好開心喔^^
回復 支持 反對

對誰說 : C-lia
對情人說的話 :
我不知你會否看到這段話
...我...好喜歡你...
我希望你都會同我講喜歡我喇...
我忠於你的想法=]

回復 支持 反對

對誰說 :檸檬
對情人說的話 :就算愛你生生世世  都只愛你七十億年!!
                    曾分手一次   
                           這是最後機會  請你好好珍惜!
回復 支持 反對

對誰說 :童
對情人說的話 :I love you~想同你一齊><" 雖然你唔中意我矮你小小,但係愛情係要心唔要身,
希望你會知我既心意啦!!!
回復 支持 反對

對誰說 : Reyan
對情人說的話 :
我很愛你
雖然
你對我不太在乎
但是
即使世界沒日的那一天
我仍然會愛著你...
那份愛是永不止息的
回復 支持 反對

對誰說 :我最愛的Kelive♥
對情人說的話 :
Kelive♥
我好鍾意你嫁♥由分手個刻我都放吾低你
電話繩♥我一直都有保存
分手之後每次系msn到都同你嘈♥
旦依幾日我由再次鍾2番你♥
Kelive♥我只系想你知道我鍾2你
回復 支持 反對

對誰說:Ivy Ho
對情人說:i love you!!!!!!做我女朋友la!!!!love you forever!!!!!
回復 支持 反對

對誰說 : wendywanyan
對情人說的話 : 我地係2011年第一日識ga><  我真係好意你呀
回復 支持 反對

對誰說:將來的女朋友/
希望啦                                                                                                               言
                                                                                                                2011.2.11
回復 支持 反對