打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^

我覺得你好慘呀..同埋..你對拒真係好好呀...
唉..呢個世界咩女仔都有啦..不過我一開始睇到個女仔話叫你幫拒開幾個ac我都覺得奇怪..
條女真係太衰喇..而你又咁好..
我睇到你個句..一日陪拒玩20個中!!我即刻諗返我以前同勇哥哥識個時..我又係日日去網吧同拒玩..又係on足20到個到...當然唔會日日20個中啦我..試過好幾次都十幾個中嫁喇..
唉...愛情真係有時令人麻目.....樓主...經過今次呢件事之後..希望你真係要小心識人喔..願主祝福你
回復 支持 反對

錯就錯係條女到-____-
吾洗咁介意哇-3-`
支持你=]
回復 支持 反對

小龍`'
唔知你記唔記得我喇'
我係你隻寵個女牙-____-'

我唔覺得你有D咩錯'
怪就怪你條女太變態喇-___-'
佢講果D野我真係唔多信囉;'
仲話自已俾人開左電腦同你講果D野;
我覺得佢係同1個人黎嫁-__-'
我真係好想知佢開禁多個AC黎做咩-0-'
頭先去睇左你條|!NK入面篇文..
發覺佢講既野有好多大話'
再睇埋你D圖-0-'
同你1齊可以殺出第2個-___-'{0咀}'

其實愛1個人係沒錯'
但係唔可以愛得太過火囉'
當你愛得佢深果時'
佢又唔知情'
我覺得最慘果個係你'
回復 支持 反對

路過見到閣下打段水蛇春咁長既論文想問一問
何解你成段野全部都係人地點點點點對你
而關於你自己點對對方完全隻字不提呢?
我都係男人,而我屋企全家都係女人
我好清楚冇一個男人係完全冇缺點
何解你要將自己既缺點完全隱藏
而將對方既缺點全部掉哂出黎呢?
斷估你唔係諗住可以扮可憐卦@@a
扮可憐呃下妹妹仔就得既....
回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 11:25 發表
路過見到閣下打段水蛇春咁長既論文想問一問
何解你成段野全部都係人地點點點點對你
而關於你自己點對對方完全隻字不提呢?
我都係男人,而我屋企全家都係女人
我好清楚冇一個男人係完全冇缺點
何解你要將自己既缺 ...

佢絕對系有提過自己點對對方嫁羅-,-"

你睇唔到炸-,-?
回復 支持 反對

原帖由 ×↘沁兒↖× 於 8-6-2008 12:14 發表

佢絕對系有提過自己點對對方嫁羅-,-"

你睇唔到炸-,-?

睇黎你唔明我意思係咩
人永遠只係將自己好既一方面公開
陰暗一面何以從來冇同各位表明?
題外話:係=人火3    囉=口土隔2,請尊重自己使用既文字
回復 支持 反對

我見到d 結婚證-.-
睇到我o哂咀[[bao_34]]
回復 支持 反對

嘩,閣下非常[客觀]
原來係朋友就唔需要完整睇哂雙方既觀點就可以定下準確既判斷
一方面既說話可以完全正確嗎?
你可以確定女方由頭到尾玩弄對方?
兩個人分離,問題一定雙方都有
何以由一方既片面之詞就可以斷定所有野?
請記住一點,兩個人相處既事,其他人係無可能完全睇清
你唔得,我亦唔可以
所以我先會向樓主提出[點解只有好既一面,其他隻字不提]既論點

to樓主:
閣下如果需要其他人去[評理]
請完完全全,將自己做過既野,無論係好係壞,全數出返一篇[論文]
要表達既係咁多
有咩需要反駁既,請到akzone pc game版搵在下
在下於akzone名為[癲狗出沒注意@笑撚到喊。]

回復 支持 反對

樓主真的比那女的弄得慘的說-V-`
但封了Ac算了`
舊事最好不要再想了`
原帖由 gemi0606 於 8-6-2008 14:37 發表
閣下如果需要其他人去[評理]
請完完全全,將自己做過既野,無論係好係壞,全數出返一篇[論文]
要表達既係咁多
有咩需要反駁既,請到akzone pc game版搵在下
在下於akzone名為[癲狗出沒注意@笑到喊。]

盡量不要在壇裡提某些粗俗語言`(也請尒小伈尒的用字`
此只是勸告,,沒惡意的xP`
請別誤會=]`
回復 支持 反對

to gemi0606:

之前我都有係個個女仔個post度
我初初都以為係個男仔錯哂
但係其實唔係
如果你睇哂2篇文章內的所有回覆
你可以睇到個女仔比呢個post一出就無哂反應
你可以話個女仔暫時潛水
不過係好多人眼中都應該係心虛

我認同大大的幾句話
人係唔會將自己所有黑暗面公開
但你認為是誰沒有完全公開自己的黑暗面?
如果要比下去,
其實2邊都沒有公開自己的黑暗面
而且要是要對簿公堂的話
小龍有口供,亦有證據. 相反夢只有口供
相比之下龍的證供就顯得較有力

大大,請記住
如果靠2邊的片面之詞是判斷不了誰對誰錯的
亦不知事情的真相的

其實呢件事都過左幾耐
誰對誰錯,都追究不了
為何不等這件事慢慢淡化...?

p.s :我不是在代誰說話,只是以事論事
      如果大大認為我有偏見之嫌,請提出

回復 支持 反對