打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^

睇完之後-00-
我支持小龍0.0!
回復 支持 反對

原帖由 夜月` 於 16-6-2008 15:14 發表

既然閣下話你自己只係1個跳街既break dancer,,
對於呢件事你係覺得none of your business..
對我地呢班禁幾個制仔既小圈子黎講..
你只係當鬧劇黎笑..
咁你又何必1而再,,再而3咁去挑釁諷刺呢!?
如果真係好似 ...

唔通閣下唔知akzone既人既做事方式?
akzone既人一向都係見到有野應該鬧就盡情鬧
應笑既就盡情撩黎笑
更何況係人稱癲狗既我?
癲狗者,咬住唔放,難道你唔明呢個道理?[[onion_18]]
回復 支持 反對

回復 42# 的帖子

首先講明,,我吾系成日上樂古,,不過睇到閣下留言覺得實在好好笑`

{我用咩字點樣打法吾駛你黎批評,,你睇得明就明,,吾明罷就=]`我好尊重自己同人地,,不過就吾清楚你喇.}

人地樓主PO晒D圖出黎,,證據就多的是拉.

甘請問女方自從系第2頁最後戈篇留完言,,去左邊?!

樓主有提出證據證明女方應該睇到D留言`再者,,冇理由開完個甘既PO吾會番去睇掛`?!{我則系純粹對你既留言作出回應[你話我搭爹刀得既`]如果閣下硬要相提其論我刀冇計,,不過小心玩殘自己`}

甘即系話女方系心虛潛水拉`{?!}{好吧,,就算你話系得個估字就由你甘算`}

照番常理睇,,女方1開頭就叫樓主開幾個團AC;;點解會甘奇怪`?!做情侶姐,,點解會甘用盡自己條仔既權力?!{其實甘既做法根本就系吾正常`吾用濫用愛人權力呢樣黎講刀已經系,,點解要開成幾個團AC?!}

女方對樓主既要求...講真,,我完全吾覺得系對自己愛既人既行為;;為左自己玩要條仔訓刀冇得訓甘濟{<--驚你睇吾到整埋粗體`^__^}

學樓上某位話,,話想自己條仔去死{語氣好明顯系認真既},,吾通甘樣你刀仲認為女方系認真過`?!自己條仔為左陪自己幾乎冇得訓甘濟,,刀淨系電話、MSN同GAME裡面既聯繫,,吾同系應該甘樣對自己所愛既人?!

口口聲聲話愛對方,,轉個頭就同成N甘多個男仔結婚`!好野哩...甘樣對自己愛既人先至岩阿?!吾通閣下認為系甘樣?!

講以上既野,,如果冇尾頭幾幅圖所證明女方玩緊甘多位男仔,,刀系廢話黎姐.

女方1開頭就話自己系吾出黎見面SO俾人封AC`但系睇樓主甘講,,真系因為甘樣既話,,早就散鬼左,,駛等到E+咩`?!

癲狗者真系非你莫屬,,不分事非黑白就亂甘咬`

最後,,我呢D小妹妹講野系甘樣,,如有得罪請原諒=]`
回復 支持 反對

Po'
老豆'
為你開ac'
回復 支持 反對

哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
我以前喺元朗間八度做都聽過佢既傳聞...
佢聲言自己17歲[用自己名義買左兩個單位]俾佢阿媽住
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就算有錢都冇資格簽名
以及八度玩過既人都知
佢最叻既
就係挑撥離間
如果係同一個人既話
佢講既野信唔信得過呢?
敬請閣下自行定奪
另外,樓主作為一個男人
做咁多野喺隻game度,為左咩,明眼人一睇就明
但係問題在於
game做到所謂既[情侶]之後
佢會唔會真係對對方冇要求?
呢樣野真係得樓主同埋女方先知
如果係冇既
樓主既事的確值得同情
如果有,佢又點解冇講出黎
係唔敢講,定係想搏同情?
呢樣亦都係樓主自己一個先知
好問心講句
我對內子亦唔好得樓主幾多
我經常性返完夜更再陪內子行街
然後再踩夜更
呢樣野身為一個男人
絕對係[預撚左]
散左就黎呻?
會唔會醒目左啲?
另外一樣野
game入面結婚咋下話
用game黎同現實掛勾
會唔會脫離現實左啲呢?
最後忠告閣下一句
要判斷一件事
請考慮所有情況
樓主表面上提供既野好似好足夠
但實際上隱瞞既野有幾多,你同我又知幾多?
閣下都係一位女士
應該都試過[無事獻殷勤]既經歷卦?
再up得多都嫌自己口臭[[onion_18]]
回復 支持 反對

下.你唔洗訓姐.點解個女仔都唔洗訓GE @@?
你對個女仔好好呀*0* 不過下次唔好投資錯喇=)
回復 支持 反對

小龍做乜又舊事重提既= =?

上次搵人上去嘈之後-,-佢都淆哂...

一時又話自己識警司,一時又話自己識南邊圍對落既識哂@@"...

上次叫咁少人去都咁驚= =吹到佢...話叫左3x人[[bao_29]]

仲話自己係呂嫂-,-...上次又話吹左百幾人響舊夢工房等朕儿...

仲叫我唔好去舊夢工房驚我有事/__\又話自己都唔會去[[bao_48]]

點知=.=第2日我好大膽上去,,見到佢-_-yo*[[bao_41]]

仲有...佢又話自己呂嫂,姐係大佬個老婆/條女啦!

so...點解佢會同小龍/晴天1齊=.=?...一拖二?佢得咩-0-咁『廋』!_!"

仲有-,-大佬最愛面...佢會夠膽1拖2?有人要佢已經偷笑[[bao_27]]

佢仲成日問佢個樣唔係好差喳?好普通喳嘛?我都唔知點答佢好=___="
回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 20-6-2008 07:40 發表
哦...證據....
你地文提既咩藍兒
以我所知
唔係咁信得過架咋喎
我以前喺元朗間八度做都聽過佢既傳聞...
佢聲言自己17歲[用自己名義買左兩個單位]俾佢阿媽住
但以本人所知
17歲係絕對冇資格買樓,就 ...

首先:
    死肥婆你彈開先O/<?.?
勁舞出都係頂多2年.我同你講.我今年21歲!
扣左勁舞2年都係19.
仲有.有錢就可以買到樓!_!"你自己查下吧.謝*呢到不必多講
加上你吹野吹勁D O/<?.?
我老豆同媽媽分開左好耐.我亦冇搵我阿媽好耐.
我係自己有層樓.SO?挑撥離間好似係你^_^soR*
肥婆係唔係想細軒佢地黎多次『問候』你^^?
上次出到黎又淆哂咁=.=...唉...慢慢吹啦你.搵日黎『拜訪』多次你^^"
係既你即管搞多D野出黎^0^"
仲有我係唔響八度玩的.soR*
我離間人既話我相信唔會咁多女仔痴埋黎~"~OMG!
你咁醒目就唔好開咁多唔同既1星論壇A/C出黎打字OK?!
回復 支持 反對

仲有,認叻呢1樣野=.=你識我你唔係唔知,根本唔洗人問.

順帶一提.買樓1事.我係有2間,咁又點=.=?

SO,簽名.未夠18歲既要搵1個成年人陪簽.加上

我層樓=.=...買左10年以上↑,係我老豆轉我名,有乜問題?唔好ON___唔該

我唔想真人嘈8+1你.我係你就收聲先Q_Q"你講D野太似個死肥婆情夢/夢姬soR*

敢做唔敢認!_!"勁舞有乜人憎我?有.頂多圖圖,但圖圖已經扮冇事.soR*

藍儿上-V-"
回復 支持 反對

原帖由 藍儿 於 20-6-2008 18:56 發表
仲有,認叻呢1樣野=.=你識我你唔係唔知,根本唔洗人問.

順帶一提.買樓1事.我係有2間,咁又點=.=?

SO,簽名.未夠18歲既要搵1個成年人陪簽.加上

我層樓=.=...買左10年以上↑,係我老豆轉我名,有乜問題?唔好ON___唔 ...

越講越抆-_-我決定過幾日同你提早『開年』^^"你挑起我巴火

我次次同大水講算,唔好搞咁多野,你係要挑起我條根.

唔係你搞咁多野,大水想嘈8+1你我阻止既話^^",我諗我都唔洗同大水嘈,嘈到要出團^^"

我唔嘈6+1你,我就唔叫藍儿.

你註定過場玩啦,乞衣都不如既情夢.敢做唔敢認.算吧啦^^

我自問識我既人都知我會認叻.但我真係有本事先會咁認.SO*

但我唔會挑撥離間!_!"89078
回復 支持 反對