打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 之前有個女仔話king's團係個無啦啦封佢ac個個po,唔該請睇完呢個po先好回應^^

原帖由 Goilyer 於 10-6-2008 12:51 PM 發表
睇返你呢段野
好似又真係有可疑既地方喎
佢係咁講game入面點好點好
又電話陪佢又咩
但係好似有段時間係空左出黎冇提到
其實呢段時間發生d咩呢?
會唔會發生左d野令到個女仔對佢反感呢?
以一個女仔既角度黎 ...

佢陪佢20粒鐘..
1日得24
14-20=4
4粒鐘唔洗食飯沖涼補眠的嗎*0*?
神人?!
回復 支持 反對

你誤會我講既空白期喇
我講既係佢話個咩14日後既時間
話陪佢少左,但係點解呢?
出左去玩,有冇清楚交代呢?
語氣又如何呢
呢一切佢都冇提過喎
我地同事主都係女仔
女仔撞到呢種情況會有咩感覺同反應
我地應該都好清楚啦係唔係?

回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 10-6-2008 12:31 發表
first of all
如果佢唔係存心要呃人
點解要隱瞞其他野先?
俾著你你都應該唔會卦...
而事實佢的確係好明顯地隱瞞左某啲野
係咩我唔知,亦都冇興趣去理會
就如我頭先所講
正常推測下,隱瞞得某啲野,即 ...

^^姐係咁,禾小龍係有d野唔想講,咩野?想知?我就係唔想爆佢太多野^^呢樣只係其中一小部份,你想講佢冇睇我個po?冇可能囉,我可以講句,佢前幾日先話見我po左呢個po要某個人同我講要我交返夢姬ac出來^^如果唔係報警,仲話藍兒比左佢張相比大水之後大水比左張相比其他人^^仲話要吹雞打大水呢^^冇睇個po?大水個po仲要係我個po之後的,個po係關於藍兒影左情夢張相之後比左大水由大水sd比其他人!!!第一如果大水真係有個張相又點?佢怕咩比人知?如果佢唔係同佢本身年齡唔岩的話,真金不怕紅爐火^^其實佢自己有d野我都諗佢唔想比人知如果講佢就好難落台^^講真,我同佢散左,佢咁對我,我都會驚佢落唔到台^^只簡單打出成單野^^我小龍對佢點呢?你自己心知^^不過我煩都要講多句,我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^講真,我呢排岩岩出返來,我都仲有好多野要煩跟本就唔想理咁多之前d唔開心的野,比你都知,散左就散左,提來有咩為呢^^仲有,成單野,第一個po係佢開的^^你叫我關?我關左呢個有用?如果佢唔關左佢個個po未得囉,之後我呢個po都冇用嫁啦^^我呢個po只不過係,唔想有人睇完佢個po只睇一二頁就話king's同我錯,請好好記住,人不犯我我不犯人^^就算人犯我我都只會唔理佢^^但到我忍唔到的時候都只會出返我應該出的聲,但都唔會令到犯我的人冇落台機會^^請好好記住,成單野如果我冇幫佢開king's團ac我諗都唔會搞成宜家咁^^最開始我只會覺得跟本成件事都係我錯^^有某d地方唔講其中一樣就係^^佢成日話自己要自殺^^我係天下喊到想死叫佢唔好咁對自己^^佢一日話散之後又一齊返同完我傾完電話之後話完散之後又打返來可以話岩岩個個唔係佢來,佢出左去有人用我電話同你講?之後我話係,佢話係佢表妹,係msn到佢又同我講散之後我又喊住口咁求佢唔好散之後過多一陣佢又無啦啦冇哂聲氣咁,之後又出現返我問佢係唔係同我散佢又問我發生咩事之後我講哂之後佢就話佢岩岩行開左,你唔信我?我真係冇同你講散^^跟本我同佢一齊就係同我講散個個係佢fd唔比我同佢一齊?^^之後d人又可以用佢電腦玩我^^我錯?係,我錯^^佢同我講連你老婆我把聲都應唔出><^^我錯,但我聽到跟本似到十足.次次都搞到我心灰個時佢又要比返希望我,搞到我就來精神分裂,呢d又都係我錯?
回復 支持 反對

精神分裂[[bao_35]] [[bao_35]] [[bao_35]]
回復 支持 反對

好慘=         !
回復 支持 反對

support you....^^
回復 支持 反對

FIRST
你點對佢,我點會知?
我識你地老鼠?_?

second
我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^
成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^

咁你即係啱定錯,矛盾到咁都係第一次見(我費事我睇唔明閣下啲冇分段文自行搵人分段)

thrid
請睇清楚邊個叫你del tp
有近視就戴眼鏡,定係你當我癲狗係失憶唔記得邊個叫你del tp?

最後
你所隱瞞既係你唔想公開又好
唔敢公開又好
冇面公開都好
none of my business
我只係跳街既break dancer
對你地呢班禁幾個制仔既小圈子
只係當鬧劇黎笑
(其實閣下入左去係咪呃蝦條衰十一者@@)

回復 支持 反對

原帖由 gemi0606 於 12-6-2008 20:28 發表
FIRST
你點對佢,我點會知?
我識你地老鼠?_?

second
我小龍如果冇做錯的都唔會搞成今日咁^^
成單野我跟本唔想講,都唔想提,係佢係都要提,係都要講,我係冇錯的我又怕咩唔回po^^

咁你即係啱定錯,矛盾到咁 ...

既然閣下話你自己只係1個跳街既break dancer,,
對於呢件事你係覺得none of your business..
對我地呢班禁幾個制仔既小圈子黎講..
你只係當鬧劇黎笑..
咁你又何必1而再,,再而3咁去挑釁諷刺呢!?
如果真係好似閤下所講`
睇唔起我地呢班小圈子既是非; 覺得與你無關`
咁你大可以睇完就算`
都無人要求你黎比意見`
而且我覺得比意見唔係唔得`
但我覺得無需要下下都針對住樓主黎講姐!?
你所比既意見已經由1開始既旁觀者行左入去件事到講`

另外麻請閣下自我尊重`
人地做過d咩事要入去同呢件事係無關既`
我覺得唔需要特別提出黎問囉`:]

回復 支持 反對

佢e+玩咩ac多-.-
   甘鬼淫既-.-
  影衰我地d女仔-.-
       等我誓曖全團就如佢心願
慢慢力插佢-.-
回復 支持 反對

那女人,賤貨