查看: 44106|回復: 98
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [活動] 2008年度聖誕星夢貼圖比賽結果公佈{已增加評語}

投票結果::
1號(叛逆Rex′)    1票
2號(驟雨☆∼)    3票
3號(ELMOU)      1票
4號(發癲雞尾)    18票
5號(Janelle`:3)  15票
6號(siu芷)    10票
7號(‵白羽★希〃) 7票

冠軍: 4號(發癲雞尾) ,18票
亞軍: 5號(Janelle`:3) ,15票
季軍: 6號(siu芷) ,10票

版主賞識大獎:4號(發癲雞尾),3票

恭喜以上得獎者。

獎品:
1st - 500樂點 , 機晶箱x1 , 150點 , 1000m
2nd - 300樂點 , 機晶箱x1 , 150點 , 500m
3rd - 200樂點 , 機晶箱x1 , 150點 , 250m
版主賞識獎 - 100樂點 , 250m
感謝各版主捐出禮物
獎品派發時間將於稍後公佈,版主將會直接PM予會員,相討領獎事宜。

感謝各位支持: )..
敬請繼續支持本版所舉辦的活動[[yoyo_196]]

http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
各得獎作品已張貼於展覽廳^^
-------------------------------
評語:
1-
-比到我一個好神秘既感覺
-戈張- -,,,我覺得 +返d邊會好好多- -
黑色既地方好似多左d..吾多關白色事甘..

2-
-圖中的男女該是作者畫吧..很不錯,又令又溫馨  但如果再加少少雪花效果可能更好@@"
-似足我那麼壞
-很唯美
-戈張...同星夢好似....冇關- -..雖則佢畫得幾令
...同埋..好似吾多關白色事甘-口-"....

3-
-太黃= =同太暗啦..
同埋左手邊..cut得太埋甘..
d bh..好似..d colour好似吾太夾甘..
同埋都係..好似冇咩白色既feel -o-

4-
-白雪雪好靚
-有埋故事情節 加上好有白色聖誕氣氛 GD~\
-為聖誕節加上一份神秘感
-... 我見到棵仲有綠色- -"
同埋冇咩聖誕feel- -
D字..好似多左d同埋細粒左d-0-;;
-圖中能帶出一個故事 意念不錯
-該作品帶出令人暇想的感想,一種好奇,仿佛如在星夢中,必須要自己在12月25號這個特別的日子裡往白 色森林裡一探,實為好作品

5-
-超靚 -0-
-唸..因為感覺,同埋d色彩配合聖誕,而且效果美觀
- -.-
-似乎最有白色聖誕feel了-0-xdd"
-風格好,夠神秘.哈哈
-白係夠白
令就真係好令....不過好似唔夠聖誕;
夠聖誕既話都唔錯...
同埋可能睇得多tt.. 有點兒花多眼亂甘.
...但(再一次強調=-=)
這是好令的作品-o-..只係我覺得..太小關於聖誕..

6-
-小芷~乖
-唯一的gif a_a識侑..so good
-靚 ~!
-其他果d投唔洛手呀=口=!!!
-最特別既1張`因為係gif.
雖然gif圖會有好多雜點;但我覺得係呢張圖入面..
d雜點同張圖融為1體-v-感覺好warm
不過字型方面就有待改善.
d字既色唔多襯個bg.
尤其係簽名個個..點解會揀藍色((汗
而且x'mas既陰影好似重左d`
其實都做得好好了0v0
-好耐冇睇過gif既圖..
字體幾令...=)
貼題方面..白就吾係太白..
但..背後有xmas既野清晰可見;;

7-
-整體感覺不錯,我選所投的作品也想了挺久
-用人類黎代表米古成長後既樣 有創意(?)
-本來投3,但係睇埋簡介...比左7,都想投4,因為佢幅圖有埋簡介XD,其實貼圖呢...應該係唔洗人地簡介就 要知道呢幅圖既意思等等...如果唔係~就唔會有欣賞畫la~但係要是佢地用簡單既文字簡介,只需要透過 圖片就可以令人明白既話,呢幅係好作品+1,要是佢個圖大d,唔好咁窄,唔洗1秒我可能知道佢講野(佢d空 白位太少,我以為特效only...原來係諗緊野+0,幅圖入面用既素材都係採用遊戲入面,非常配合星夢+1
回復

終於有結果喇-3-
------------
結果真係,,,,意想不到-.-"
回復 支持 反對

點解唔打名呀''
搞到我又要去睇
回復 支持 反對

點解唔打名呀''
搞到我又要去睇
冰月~ 發表於 14-1-2009 00:06

呢家打埋囉= =..
回復 支持 反對

GREY~
回復 支持 反對

.....有小小覺得爆冷甘...
回復 支持 反對

人生不得意是十常89
唉,愛鼠,我都話左架na
回復 支持 反對

.....有小小覺得爆冷甘...
‵白羽★希〃 發表於 14-1-2009 00:08

i think so-.-"
我仲以為你最少都有第3-_-
回復 支持 反對

吾知牙-o-...
不過結果...真係爆冷=  ="
回復 支持 反對

7# 冰月~
後悔冇聽你講>_<魚
好彩-.-本來想要d錢要還債~
點知-__-`.唉.....
好彩放左隻ac還左-__