打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [活動] 2008年度聖誕星夢貼圖比賽結果公佈{已增加評語}

um 不如我解釋下啦= =..
因為有今次投票好多人都唔係玩星夢..
除左要有玩星夢既玩家歡心
仲要令冇玩星夢既人 代入到..好似真係係星夢咁.. 融入到我地
um-_- 雖然我解釋得唔好.. 但希望明白囧
p.s. 你地想d評語 係到post出黎 定整係sd人地評自己果d比你地??
回復 支持 反對

re.希希
-.-~仔冇我地咁癲`
咩叫高帽-_-.....

re.小芷
唔多明囧;
我想po晒出黎-.-v
第1`廢事逐個sd咁煩
第2`我都想知d人點睇冠軍個張圖@.@~
回復 支持 反對

貼出黎吧-.- 我都想知d人點睇= =...

果時都係隨便諗到呢個構思先整- -...
大眾化.. 唔知點解up左呢個詞出黎.. 我應該係想講比較多人buy個idea... = =

以音樂為例.. 每年的流行曲頒獎禮.. 佢都係計支持的人數黎計, 但係咁就代表得唔到獎果D歌手唱得唔好聽??
並唔係咁.
張繼聰係一個好出色的唱作歌手, 佢唱的作品主要都係非主流的歌, 我覺得好聽, 但未必所有人都鍾意... ;

係亞洲出名的外國歌手唔多, 點解Avril Lavigne去到香港.澳門.日本等地方.. 去到邊都咁受歡迎.
佢o既歌的風格比較多人接受. 並唔代表外國其他歌手冇實力-_- 一樣道理...
音樂要分ROCK.R&B.POP.RAP等等... 就係因為風格唔同..

扯得太遠了...= = 講返圖- -..
我只係整完覺得ok順眼, msn隨便搵左2個得閒的fd, send比佢地睇問下佢地覺得點,
佢地都話ok, 咁我咪交稿- -...
回復 支持 反對

51# siu芷
咁樣仲好-.-
等佢地真係去評去欣賞
拉唔到票XD
回復 支持 反對

post上黎啦*..
我既諗法同mouse一樣
回復 支持 反對

我都贊成post上黎-_-"...因為我好8掛好想睇xdd-__-

re希希::
其實我都係隨口up-_-"咁近新年,,未乜新年囉-_-
一係情人節囉-v-"...
回復 支持 反對

我對版主投左邊個比較有興趣
始終版主一票=會員3票-0-好似吾多公平甘..
畢竟呢到都吾多人上..甘版主一個投就=3個..
似乎...
回復 支持 反對

所以我便到聊版宣傳了..-_-..
回復 支持 反對

貼出黎吧-.- 我都想知d人點睇= =...

果時都係隨便諗到呢個構思先整- -...
大眾化.. 唔知點解up左呢個詞出黎.. 我應該係想講比較多人buy個idea... = =

以音樂為例.. 每年的流行曲頒獎禮.. 佢都係計支持的人數黎計,  ...
發癲雞尾 發表於 16-1-2009 10:55

其實我都幾鐘意你個張..
我初初都無諗住你嬴..但細心睇完你個片故事之後..
比我..我都會投你..
我唔係話其他人整得唔好 同埋我都無咁既資格去講
只不過..如果你睇返佢既idea係講咩 再睇返張圖既就明..
re芷
反以我鐘意等d唔識既人先可以比分..
因為拉票既話..
依d比賽 跟本無意c..
回復 支持 反對

其實我都幾鐘意你個張..
我初初都無諗住你嬴..但細心睇完你個片故事之後..
比我..我都會投你..
我唔係話其他人整得唔好 同埋我都無咁既資格去講
只不過..如果你睇返佢既idea係講咩 再睇返張圖既就明..
re芷
反以我 ...
§小風§ 發表於 17-1-2009 00:41

仍在檢討中-_-
回復 支持 反對