打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [活動] 2008年度聖誕星夢貼圖比賽結果公佈{已增加評語}

突然好灰tim -.-
驟雨☆∼ 發表於 14-1-2009 11:21

覺得你可以入3甲-_-
回復 支持 反對

甘快整新年貼圖0口0>!?!?!??...
不過...我覺得...-  -小人得閒整呢個比賽...
要拜年..有d人而家exam緊..
未exam既 都要溫書啦=  ="|||...

個比賽完左冇一個月又黎-_-..邊有甘多idea嘔比佢-3-嘻..

麻麻,. 我地要再進步o___o
i love u牙麻麻 =\/=",,(屎啦.甘多人面前表白...怕羞>////<;;) {眾人暗道::...去死吧-_-"}

幾時有意見睇呢-o-
想睇之餘都吾可以逼得小芷太緊=v-"
廢時陣間逼到佢要唱逼得太緊-口-" {...你去死啦-_-搞gag?!}

ps::sori-_-今日既我精神失左常...  病人是這樣的...{眾人圍嘔.. 走..}
回復 支持 反對

覺得你可以入3甲-_-
小婷∮ 發表於 14-1-2009 13:46

點知依家乜獎都冇 -.-
回復 支持 反對

((偷on中..))
re.雪豬`yaya 我都覺得我好多人sup now-v-hapi
re.雨`你都唔好咁悲喇唉-.-鬼叫我地實力不如冠軍個位兄台
re.小婷`我覺得雨係拎評判賞識個個獎的-o-
re.希希`-.-咩新年圖喔??!.examing-.-....今日衰晒
-v-.乖孫;唔洗怕醜.我都愛你+3+
明白明白-_-咁我地唔係催小芷喇.just wait~
唔緊要-.-我有時都癲癲得得~3~這是隔代遺傳(?)
回復 支持 反對

入到黎睇完票數後感到o嘴+驚訝-.-
不過都公喜呀發雞哥^^
(雞哥驕傲得濟唔夠薑上黎講野?.?)
回復 支持 反對

意想不到 -o-...
回復 支持 反對

入到黎睇完票數後感到o嘴+驚訝-.-
不過都公喜呀發雞哥^^
(雞哥驕傲得濟唔夠薑上黎講野?.?)
神靈之俊 發表於 15-1-2009 22:26

尋日黎貼圖區先睇到 - . -
估唔到...= =... 唔係我唔想回而係唔知點回先好- -...

Janelle`:3 :「鬼叫我地實力不如冠軍個位兄台」
論實力, 你.芷.希.雨等等都比我高好多, 根本就無得比- -...
始終我d整圖技術係冇其餘幾位咁好...

今次作品或者係因為比較適合大眾化口味吧 = . =...

搞到而家咁樣, 見到鼠同幾位都咁唔開心我都唔知講咩好..
回復 支持 反對

證實畫畫冇前途
回復 支持 反對

估唔到...= =... 唔係我唔想回而係唔知點回先好- -...

論實力, 你.芷.希.雨等等都比我高好多, 根本就無得比- -...

發癲雞尾 發表於 16-1-2009 01:34

原來係咁@o@!
仲未恭喜你tim~ >>Congratulation!<<
我想問下呢o_o; 點知可以整d適合大眾口味既圖出黎?

咁贏唔到-.-唔開心梗有咖喇`差在有幾唔開心姐
不過呢次o.o;我學識左唔可以對自己太有信心~.~

re.雨
我絕對支持畫畫呢樣野係有前途ge !!!!
因為我之前都學左6年畫-_-.,本想做designer的xd((可惜比家人ban左
我覺得-0-今次只係你冇睇清楚題目姐-0-
幅畫唔多貼切-[]-同埋左過畫外.都幾單調((迷:你話你自己?
回復 支持 反對

re mouse
"明白明白-_-咁我地唔係催小芷喇.just wait~
唔緊要-.-我有時都癲癲得得~3~這是隔代遺傳(?)"

呠-口-"...我父皇都係傻架bo-_-"..
吾係隔代..*

發癲雞尾 發表於 16-1-2009 01:34

甘大頂高帽笠落黎 我帶吾慣 bo~
我都想知道你點樣整張大眾化口味既圖.__."
恭喜晒;
回復 支持 反對