打印 上一主題 下一主題
收起左側

《樂古Nakuzx彩虹冒險》『眾生懷彩の影圖回憶活動』

樂古name:ivanso
彩虹name:kinkin1510,kinkin1512
見到咁多同我一樣由小學玩到中學既人,好開心啊.一齊系彩虹留下左我地同自己d朋友好多青澀的回憶.

下底係我開王路等人入既圖, 我好鐘意開團隊/王路同人打,想練好d技術同打多d卡.

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
kit06 + 40 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古帳號:aesopl19193
台彩角色: 好人一位chan / 愛‧虹的人 / ...我都忘了自己還有什麼a/c..

我的心聲:好想玩番彩虹
影圖回憶: 呢張相.. 果陣時打車輪戰, 我和公會成員一共3個人一隊, 突然有條友走入黎, 然後轉隊..

特此留念(?我只餘下這張相啦..)

評分

kit06 + 40 活動/ 張相好有歷史

查看全部評分

回復 支持 反對

樓上個位咪係我表哥=_=
我之前d裝入面(T_T) 依加無了
回復 支持 反對

真係無代理肯理我地~"~"嗚
回復 支持 反對

上面那張很久的時代

我也經歷過呢!

我從04年玩至10年"~!

都快忘了以前的畫面了
回復 支持 反對

好懷念!!!!!
回復 支持 反對

樂古帳號:yinbb520
    台彩角色:天之彗星
    我的心聲:彩虹冒險係我第1隻ol game 第1次玩好似係小3 一路玩到升中丫><
      果時真係超開心 自始之後就冇一隻game可以令我keep住去玩
      前排想玩番果時 先知道冇左 真係超唔開心lol
      同埋我超記得永遠排第1果個都係 寂寞的季節 我懷疑佢係GM黎XD
回復 支持 反對

樂古帳號:  KEI
台彩角色:╮水仔╭
我的心聲:玩左彩虹都好耐喇,未出卡拉 王者之路之前已經有玩,初時有777裝已經好勁- -.唔好話9裝

彩虹呢隻GAME真係唔錯,每次我玩其他game玩到厭果陣,我一定會玩返彩虹幾個月,呢隻game好講技術,
磨裝都可以打贏神裝,同班fd一齊玩真係好正,可惜依家台彩執左...~_~希望有朝1日會開返
影圖回憶:相唔多,得返幾張

評分

kit06 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

好懷念不死謙以前叫我大佬既日子.,,.
回復 支持 反對

台彩AC: 最初"孤獨乂一生" 之後一直用"消逝…文〞"
一路都係玩踢波GE 玩開踢波GE人或者仲會記得我吧
冇相 亦都好後悔當初冇影到D踢波神裝
不過 果時冇乜玩借左個AC比FD 咁就比人爆左
比人爆晒D野冇幾耐 諗住入去分AC用返177裝踢下波
點知台彩咁就收左皮-_- 果時真係呆左 太突然
諗返起都成3年前了
我到宜家都冇忘記過彩虹
太多回憶
我再搵唔到一隻GAME可以咁易識到朋友
一隻淨係玩技術 完全唔會有屈LV屈裝GE GAME