打印 上一主題 下一主題
收起左側

喂 仲係出面嘈緊班無聊人滾入黎係呢到解決.

我由頭到尾都係想幫ccy解釋姐
不過佢係都要話佢講大話,我都冇法子.
話講笑又話呢樣個樣 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 23:47

您似愈描愈黑WO LOL
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 47# 古德

i guess he said his sol? actually i dunno urs or his own one

but he said is his own

right he can't afford 1k of dwarf/snap unf forgot arleady

it long times ago and i can't clearly rmb the numbers

i only can say he bought not even half already.....thats all

i can stop reply now..if u get it
回復 支持 反對

其實您自己話人講粗口您自己咪又係講咁多 好型咩?
除左top同martin之外 我諗其他人睇到D REPLY
首先唔去 ...
Prince` 發表於 23-3-2010 23:44

我收咗手啦喎, 你quote嗰句野係照字面解囉我想講
回復 支持 反對

我由頭到尾都係想幫ccy解釋姐
不過佢係都要話佢講大話,我都冇法子.
話講笑又話呢樣個樣 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 23:47

你知唔知你講緊乜?
你睇唔明就咪回post啦
想證明自己7都唔使咁直接=.=
回復 支持 反對

我收咗手啦喎, 你quote嗰句野係照字面解囉我想講
古德 發表於 23-3-2010 23:52

我只係求其quote遮 目的只在於同您講 我講既野同果段野根本無關係,
呀 唔係有少少 因為您鬧人ON9 -.-
回復 支持 反對

Well I guess if those jokes are the "sign" of being friendly I wouldn't mind. I hope that's the c ...
古德 發表於 23-3-2010 23:32
I've already stopped, but you just keep on flaming me, I'm trying to solve this problem and talked nicely but I still got flamed, if we cant be friends still, I have nothing to say, 唔想回啦.
回復 支持 反對

我只係求其quote遮 目的只在於同您講 我講既野同果段野根本無關係,
呀 唔係有少少 因為您鬧人ON9 -.- ...
Prince` 發表於 23-3-2010 23:55

你上下CC就知我平時爆幾多粗架啦

我都覺得同ccy吵夠架啦, 點知仲有個自命不凡既7頭想玩落去啫.
我起初以為佢淨係想stop個argument,點知原來自己好想吵LOL
回復 支持 反對

我都諗過同ccy吵夠架啦, 點知仲有個自命不凡既7頭想玩落去啫.
我起初以 ...
古德 發表於 23-3-2010 23:59

係您要繼續 咁佢又繼續 大家都想對方先停 邊個先停就即係輸左呀嘛係咪?
    大家係咪咁諗呢?LOL 我想講再嘈落去 兩個都無面囉
回復 支持 反對

我都覺得同ccy吵夠架啦, 點知仲有個自命不凡既7頭想玩落去啫.
我起初以 ...
古德 發表於 23-3-2010 23:59

既然佢地兩個都唔想再嘈落去,無謂再繼續啦,對雙方都有好處.當然你想繼續我阻你唔到,不過會引黎d咩我就唔知啦
況且佢呢排極少去cc,佢又點知咁多.我呢排得閒上下cc吹水都唔見你啦-_________-"
回復 支持 反對