樓主: kenny1996725
打印 上一主題 下一主題
收起左側

係PARTYROOM汁到頂PARTY HAT!!!睇到圖啦!!!

愚人節快樂 !!!!!
燎原火 發表於 4-9-2010 23:38

Happy September Fools' Day
回復 支持 反對

upload到張圖啦!!!

回復 支持 反對

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦

一級好似無附件? 咁啦您係MSN SEND比我 我幫您POST啦
MSN係Franzkchu@hotmail.com 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您有玩RS啦掛
入HK_NAKUZ_RS , 帶埋您頂PHAT SHOW比我地任何一個人睇
睇完咪信您 根本就吾駛POST圖
不過如果您覺得執到頂Phat就好開心, 我只可以話您無知
雖然我無Phat  但係就算我有 我都只會當佢係Junk
所以....... 想型想串想賜酒既, 省省吧。
Prince` 發表於 4-9-2010 14:07
upload都5識
access321 發表於 2-9-2010 22:57
又唔問你D fd又要樂古d答你, 你又唔明人地講咩, 玩rs又唔la識英文, 連條upload link都比埋你啦, 你仲想點呀 ...
Megarunes 發表於 2-9-2010 23:08
( Show Blocked User - kenny1996725 )  ...
乂呀仁乂 發表於 1-9-2010 23:02

access321 發表於 4-9-2010 18:50

你又只係識得話人好唔教你, 咪話我話你根本連一般電腦知識都冇
PS: superyyy已經教左你上傳方法啦, 你仲係 ...
Megarunes 發表於 4-9-2010 20:10
回復 支持 反對

sep april fool?this one is better:

回復 支持 反對

kenny1996725 發表於 5-9-2010 00:29

哦. 係咪好有成功感呢小學雞, 由始至終我諗真心既得您一個
回復 支持 反對

大家已中伏x~x
回復 支持 反對

哦. 係咪好有成功感呢小學雞, 由始至終我諗真心既得您一個
Prince` 發表於 5-9-2010 03:09

MSN係Franzkchu@hotmail.com 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您有玩RS啦掛
入HK_NAKUZ_RS , 帶埋您頂PHAT SHOW比我地任何一個人睇
睇完咪信您 根本就吾駛POST圖
不過如果您覺得執到頂Phat就好開心, 我只可以話您無知
雖然我無Phat  但係就算我有 我都只會當佢係Junk
所以....... 想型想串想賜酒既, 省省吧。
回復 支持 反對

其實你最後用左http://imageshack.us/ 都算成功的一步
回復 支持 反對

伏已中.
都估到 = =
陪佢玩下lor
回復 支持 反對

MSN係 今晚ON
唔通您會話您無MSN?
不過咁仲有方法 您 ...
kenny1996725 發表於 5-9-2010 08:44

哦 , 嗯.
信您就吾駛叫您證明啦, 未真心過信您,
定系您諗住睇到我咁大段回覆我一定好真心咁啊?
SOR就算以前對住Martin呀Clmak呀呢D超級膠
我都系打咁大段rofl.

題外話:
我好似仲未Dropparty LOL.
回復 支持 反對