打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 4v4港v台團戰 之 當ringo 變成mo

回復 6# oostaroo

I KNOW 第一場都幾強
但係第二場真係好可憐
回復 支持 反對

睇完覺得佢地唔係話超勁姐,睇埋果2set 1 v 1, 如果ringo同chun at peak, 佢地贏硬
回復 支持 反對

睇完覺得佢地唔係話超勁姐,睇埋果2set 1 v 1, 如果ringo同chun at peak, 佢地贏硬
leomessi 發表於 4-4-2012 13:06

dai 的確係勁, chun,ringo全被派蛋, 話佢地not at peak, 咁dai就係on peak?
即使chun,ringo on peak可能只是不被炒蛋而已
當年kyo on peak都輸左比4方輝啦, 邊有話贏硬的
贏就贏, 輸就輸, no excuse
回復 支持 反對

佢係勁, 唔係超勁, 我始終覺得佢地係有差距, 另外kyo輸比4方輝有幾奇, 佢地d級數係相近既, 單單以控制力, 我覺得以前4方輝可以媲美當年既wdd, 所以佢贏到kyo有幾奇, 佢地根本就係差唔係好多... 當然我都係9up
回復 支持 反對

四方輝贏到KYO 點解我唔知既 快D比SAVE黎睇 咁神檔我未睇過 我枉自為人

講番話題,DAI D穩定性都幾高...睇左佢幾場SAVE,佢D水準維持得都好好,值得學習的@_@

另外 想問一問 輝 有無同 DAI打過 如果有既話又麻煩比SAVE黎T_T
回復 支持 反對

回復 15# ahewc3112

kyo vs fai - 02-十月-2010 00`26`46.rar (183.13 KB, 下載次數: 43)
年多前的

另外, 輝未有緣同dai切磋
回復 支持 反對

神mo師兄又突然29?
回復 支持 反對

雅=edc 笑左, brian 真係好唔中意edc 11
第1場1p 對家膠左, 亂推
第2場1p 前弓 波波推堡好睇 mo哥淨馬 仲要太少bl, edc 的uu 同kk 好似夾唔到, 由得kk d 戰矛死曬

dai 同kk 1v1 邊個win?
回復 支持 反對

回復 14# leomessi

what?
你叫當年既wdd 同e家既kyo 打 我怕kyo 50:0 佢
俊 kyo 輝 shiver 呢4個, 邊個果排打得多就win 另外幾個架啦... shiver 自己都係咁講,話無打2個星期同kyo 都無得打..
d
dai 呢d 好注重微控,唔似hk 打法, 佢果d tw 打法黎, 唔係你死就我亡果隻
即係tw 果d比較中意打馬堡/2bl/3ba/km 果d打法,但係hk 高手通常都中意1bl 開頭
回復 支持 反對

回復  leomessi

what?
你叫當年既wdd 同e家既kyo 打 我怕kyo 50:0 佢
俊 kyo 輝 shiver 呢4個, 邊個 ...
兩兩 發表於 6-4-2012 09:14

根本唔同年代, 點有得比較, 我都話左係單以控制力黎講
你都話佢地4個邊個打得多邊個贏, 姐係佢地根本級數係相近, 所以我話輝贏kyo有幾奇有咩問題????
回復 支持 反對