打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

支持重賽:handshake
回復 支持 反對

回復 17# godofzero

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問題 唔完整
回復 支持 反對

回復  godofzero

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問 ...
一阿恆一 發表於 20-4-2012 21:33

咁E+點- -?
4強諗住睇你地第TEAM VS王者 有野睇架BO
回復 支持 反對

直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛

WTF,咁你都講得出
好明顯係用黎娛樂大眾
如果唔係 ...
godofzero 發表於 21-4-2012 05:08

你都識講見過錄完上傳唔到比人
依家佢唔係唔交DEMO 佢交左DEMO有埋幾時開始錄,係CSO既問題令到佢DEMO不完整
講真身有屎既話做咩要搞咁多野?我就冇份打呢次比賽既,唔好怪我直接
呢隊aSimple同佢地上一隊打既修理地皮隊,識玩CS既人都知佢地實力差幾遠
打一隊識玩既唔開外掛?反而打隊NUB既開外掛?(呢2句係我既角度睇 唔關其他人事,唔洗諗住抽水,要抽就抽我 隨時歡迎)
回復 支持 反對

咁人地d gm
點可以同一時間 睇哂10個玩家既情況

但係佢地都會收返哂demo
逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解要用"鷹眼"系統輔助監控比賽進行
第一,都係裁判唔專業?? 第二,裁判其實都係人,而唔係機器,唔可以直接答你"係"或者"唔係"!!!

與其大家話呢次比賽有d做得唔好
咁點解大家唔提出d意見/見解比我地

**個人立場發表**
回復 支持 反對

100%支持重賽
回復 支持 反對

咁人地d gm

逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解 ...
鴻- 發表於 21-4-2012 02:43

當然gm係唔可以睇晒10個....我明....但心水清既人都見到段片其實上半場大部分時間都錄到emperor|kanx既一舉一動...
如果唔係點解有直播comment講出淨係影我地唔影對面...
有人回應話比賽事後要驗禁藥, 冇錯, 你一驗就驗到, 你睇demo係唔係100%睇到佢係cheat 先??得既話, 我輸...
我地大家都知直播攞來for fun, 但同時都係可以做到監控外掛同比大家睇實力, 冇抵觸的..
而家段片大部分時間都錄到emperor|kanx, 如果真係有人識睇外掛, 點解有人開post話第二場好似有個玩家比人懷疑用外掛
我地果場冇既??
demo同youtube段片相信唔會有太大分別, 再者, 你真係有能力睇得出佢係掛既
識玩既根本一眼就睇得出, 而家個問題係, 我比段demo你, 你都要識睇得出邊個係外掛, 邊個唔係, 再加上我而家唔係唔upload比你
係cso錄唔到段demo, 唔係我地想的. 我重申, 如果我事前知道個demo有問題, 亦唔會咁傻仔腥比你, 更加可以係比賽下半場開始前就要求打多次,
對面隊輸7-0 既情況下肯定好樂意打多次, 但我地打比賽點都唔會咁得閒走去check一次有冇錄到lo....
再唔係將youtube段片比cs資深玩家睇下,
wall既位只係純粹一般wall位, 其他面對面對槍死既我相信都唔會有人懷疑.....

我地講咁多野係唔想比一個所謂game bug 令我地比大家誤會係一隊外掛, 我地都好尊重cso比賽,
街場有掛我地一定踢, 有掛既隊員我地都會踢, 希望做一個榜樣比大家,
你地懷疑我地cheat, 我地大可以on lan打一次, 證明我地清白
我地有邊個你地懷疑係cheat, 我地一定叫番本人出去打一次比大家睇...冇問題
回復 支持 反對

咁人地d gm

逐個睇返

正如網球比賽一樣
點解 ...
鴻- 發表於 21-4-2012 10:43

意見就係有腦既都知對asimple無必要開cheat,勤少都5知點解個demo會咁ga bo,咁樣無左個4強,我係諗係觀眾都覺得可觀性大減,如果asimple堅持佢扡係cheat,咪重賽lo
回復 支持 反對

我驚打重賽asimple d人聽日先上水;P
回復 支持 反對

終於知道勤少點解錄唔到demo.....
原來佢係錄影果度打左"kan...1"做佢個save file name
我相信原來打3點既file name係有問題....
呢個肯定係一個game bug la
有人話so far 未見過有人錄唔到demo, 係見過有人上傳唔到demo...
而家我地證明比你睇demo name係有bug....即係勤少係有去錄到...只係唔知demo name係有bug....
大家唔信可以去試下加3點上去再錄影檔案名度....睇下錄唔錄到?
回復 支持 反對