打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

cs is dying la~!!
回復 支持 反對

回復  godofzero

假設有案件發生,你比人拉左,警察要你提供不在場証明
單野唔關你事,你又提供唔到 ...
艾爾熙德 發表於 21-4-2012 13:16

~_~依加根本係無方法解決交唔到完整DEMO呢個問題,無得補救

佢地TEAM既命運控制左係今次比賽承唔承認DEMO BUG
回復 支持 反對

彈game可以係 網絡服務供應商 既問題
鴻- 發表於 21-4-2012 12:24

其實你咁樣講,佢自己禁離開,都可以話自己彈game的~_~
回復 支持 反對

姐係搵個係街市賣菜既麻甩佬 去英超講波咁:lol
回復 支持 反對

在整個比賽過程的頭兩回合中玩家有任何斷線情況,將會重新開始比賽
        *為免影響整個比賽流程,每場比賽只會重新開始一次

正如emo專頁既意思
3) 槍械問題

我係討論區見到某一啲玩家因為對面隊用所謂既"狗槍"而鬧戰 其實 呢一個係CSO比賽 個人覺得只要跟足守則就無問題 所謂既狗槍只係情感上認為 其實你可以唔參加呢個比賽 去打一啲正式比賽 TAKE IT EASY

比賽可以使用既禁槍同16 bit,點解有得用唔用?
'彈GAME'  係一種機會,當然都冇諗過可以會贏,
呢種機會得一次,仲好過禁槍16BIT,點解唔用得@@?

同豬仔交唔到DEMO好似2回事wo,唔應該拎黎比較

最後只能說一句:你今次太黑仔啦><

回復 支持 反對

LOL~食住花生既我咁都有人留意到XDDDD咁無計嫁wor=.=人地係要你交DEMO,你就交唔到DEMO....... ...
godofzero 發表於 21-4-2012 13:09

衣家吾係交吾到demo 係交左demo但係cso既bug令到demo 吾完整
你係理解能力低定係係對面隊既成員?
回復 支持 反對

咁不如5隻用哂連狙啦 ;P 加上佢規則到 又無講唔可以logo binc 咁你直頭係比賽到logo binc 啦 型d咖ma  不過我諗你都唔識尊重人 尊重玩家咖啦
人去死 你又唔去死 你自己有自由選擇咖喎 人地用你又用  咁你有得死 點解唔死先 早死早投胎 做番個有用ga人啦你
回復 支持 反對

乜官方識睇cheat架咩? 比條demo佢有咩用?
回復 支持 反對

wowowowowowowwo
回復 支持 反對

講到明E+ 係CSO 出現左個BUG導致該玩家無法正常錄影出一個原整的DEMO,對面TEAM 上訴話有問題,覺得開CHEAT 既,有咩指證我想問?仲有一點就係人地講到明係BUG問題,E個係隻GAME既問題 官方仲有該玩家應該係要諗個解決方法,官方人員更不應草草了事,咁樣要點樣令人相信你地官方人員?點樣再入點玩落去?希望做直播果位樂古人員好好同官方果邊好好商量一下,令雙方都可以有一個圓滿既局面~!

題外話有D人係度食花生抽插既,你撫心自問當時人係你,你又點?已經證實左係一個BUG黎 官方有得話唔承認?講野用下個腦得唔得,唔好坐住左先得嫁!E+ 人地係度搵緊解決方法,你又係度加鹽加醋,你同D係街市講人是非既八婆有咩分別?
回復 支持 反對