打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

回復 90# hk_horse

早知我叫idra 黎玩aoc 啦.. 佢sc2 平均apm 250 一定sm 死人
回復 支持 反對

回復 90# hk_horse

越睇越癲... 十幾年前既daut 同e家既daut 打 分數大約0:50
你竟然搵你十幾年前d 2k 同e家果d比
我期待你同你班frd 回歸挑poz 機
回復 支持 反對

http://www.voobly.com/ladder/view/Age-of-Empires/Random-Map

原來AOE1世界有6條友控制力比VIPER強
回復 支持 反對

為證實唔到既事去爭論係無意義
回復 支持 反對

咁咪當我講那個KYO 唔係後期你地D人話勁那個KYO囉,以前咁多香港人玩,同名有咪咁出奇,係你地D人淨係識什么KYO我先憑記憶記得有呢個ID講出嚟,你有係早期zone 玩過先講啦细路,連我之前講嘅老手gigi team,liveson,apo cx 阿 King 個D都唔識,呢D全部係始祖,老手冇可能唔識,我地aok 打到2k 跟住aoc 先出仲未有1.0c,都仲未講aoe1,你話有幾耐,仲有我講我老友只係講佢個人控制力,你玩過aoe1 和其他糸列先好評論,連我都服佢嘅控制力,可能因為本身佢係鋼琴教師,隻手太敏銳, aoe1 主要玩控兵,經濟次要,但aoc 掉番轉,經濟基楚好為主要,打法為次要,控兵為三要
hk_horse 發表於 7-11-2012 10:51

咁你都叫佢玩下AOC先搵佢同AOC玩家比較啦
回復 支持 反對

為證實唔到既事去爭論係無意義
jaxis 發表於 7-11-2012 22:40

最討厭係佢O係到自HIGH,回憶往事,係咁講D傳奇人物以前得18+,自己果陣有2K好威威

大佬,如果一開始玩就有2K依D唔係高手,係CHEATER,HACKER
條友個腦真係有問題
回復 支持 反對

影盟主太神了 跪求影盟主得閒傳授多d絕技俾我
回復 支持 反對

回復 97# _svr_GG

得10隻字唔合格..唔夠誠意
回復 支持 反對

咁咪當我講那個KYO 唔係後期你地D人話勁那個KYO囉,以前咁多香港人玩,同名有咪咁出奇,係你地D人淨係識什么KY ...
hk_horse 發表於 7-11-2012 10:51

某港甲退役人士說:我地以前,踢到港甲一早踢到悶哂,果個咩咩咩踢到去西甲果個以前咪又係我手下敗將,仲有呀我果個打美式足球朋友,唔肯踢波咋,肯踢既話肯定勁過美斯
回復 支持 反對

我諗而家都冇人記得我,你地真係冇人識我地?我其他老友 live4son ,apo, 阿 King 一個都唔識?? 以前D人去哂邊度呀,淨係識WDD??我就唔信WDD唔識我地,佢唔識都應該聽過我地,因為我講D舊事比你地聽,講下歷史,不過我估你地都唔知,因為個時你地可能仲係小朋友, (不過 zone 老玩家一定知道) ,其實aok 隻 game 出嘅時侯,Microsoft 係zone 資詢咗好多 aoe1 高手意見,(個時 age of empires 呢隻 game 實在太 hit ,個個都好期待aoe2 出現( 即係aok )資詢咗包括我個team D人,仲有 L clan, bsk team 等(L clan 同 bsk 由aoe1 開始已經係強隊)當然我覺得我地個 gigi team最勁,哈哈,當時仲有其他高手,dfx,koven等,( 佢aoe1 開始玩)仲有其他高手不能盡錄, 我地一齊比意見,而我地team比嘅意見就係將 Town centre 改成可以比村民躲避,同埋每個文明都有獨有兵種(可能就係之後嘅城堡兵),所以aok 係集眾多aoe 高手加入意見元素而演變出來,直至再進化成aoc 各 1.0a -1.0e version
回復 支持 反對