打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

回復 57# 伍大少

11 講真 叮我相信PEAK 果陣同VIPER 有得一戰 but 白日夢真係難d.. 10年啦
回復 支持 反對

如果老手而家仲keep住打實勁啦,不過聽你地話出名個D好似 wdd 同 kyo, 係 zone 個時最多1800+如果我冇記錯,(我地個年代),後尾幾多分唔知,可能真係勁到飛起我唔敢講,但我地 gigi team,live4son,apo,king,cx 個D 成班 2k 個時已經冇玩,如果個時仲keep 住打第一就好大機會唔係WDD 囉,不過都係假設,因為個時1800-1900分香港玩家係真係好多,我都係吹下水懷下舊,而家D高手唔好介意,哈哈哈
回復 支持 反對

你果幾條友 聽都未聽過, 不如講下你地嬴過咩比賽, wdd 嬴過wcg第三我就知, 你講到你地咁勁, 你地嬴過d咩?
回復 支持 反對

如果老手而家仲keep住打實勁啦,不過聽你地話出名個D好似 wdd 同 kyo, 係 zone 個時最多1800+如果我冇記錯,( ...
hk_horse 發表於 29-10-2012 10:24

咁即係你地最盡上到2K+?其實你地個年代係咪打開1.0不限?
回復 支持 反對

回復  伍大少

11 講真 叮我相信PEAK 果陣同VIPER 有得一戰 but 白日夢真係難d.. 10年啦 ...
兩兩 發表於 29-10-2012 05:52

無得打VIPER太全面,升級打法控制力反應微控都好屈,頂到上帝先有機會打下
WDD都係,頂到上帝先有得打
你有冇睇過佢開STREAM?  點得快,又準到無能 CHRIS都比下去
回復 支持 反對

無得打VIPER太全面,升級打法控制力反應微控都好屈,頂到上帝先有機會打下
WDD都係,頂到上帝先有得打
你有冇 ...
伍大少 發表於 29-10-2012 22:28

想問一下
開STREAM是甚麼東西??
回復 支持 反對

想問一下
開STREAM是甚麼東西??
CLOUD_CLOUD 發表於 29-10-2012 23:46

http://www.twitch.tv/tyrant_theviper
即係依D
回復 支持 反對

回復 65# 伍大少

有睇, 控力太屈. 打帝都輸啦 viper 真係屈機11
只不過叮最勁果陣 可以打番個37波... 叮最強都係2.5k, 雖然viper 2.7k 11
回復 支持 反對

以我所見而家香港仲有keep 住打不限最勁個班係,poz_Tammy(應該係叮),poz_Cloud,(雲)poz_Mundi(唔知中文名),poz_Eason(應該係輝),poZ_Tsunami(呢個poz好勁但係唔知係咪香港)
回復 支持 反對

以我所見而家香港仲有keep 住打不限最勁個班係,poz_Tammy(應該係叮),poz_Cloud,(雲)poz_Mundi(唔知中文名), ...
BENAOCBEN 發表於 30-10-2012 10:52

poZ_Tsunami 是bvirvs
回復 支持 反對