打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [低俗罵戰帖己關!] 小黑死神做咩野淆底??

關閉 [複製鏈接]
訓醒,我隻狗小黑死神上左水未?
mffc 發表於 1-10-2014 12:15

你挑釁呀?個社會咁文明 你呢個人就咁野蠻
醒左都亂抽水 你係咪好悶姐?孤兒院冇人陪你玩?
冇人買玩具比你呀?成個小朋友咁 我好多老豆老母喎
洗唔洗介紹你識 睇黎你好有興趣咁喎 滴幾滴眼藥水扮豬叫
無論你講野態度同處事態度理虧果個都係你 口吻同黃曉明咁似
唔洗換AC換黎換去啦 just用黃曉明cm我咪得囉 港豬
唔係出面班人咁熱心熱血 你有撚得係度做隻冷血港豬?
just關心幾時起身同我嘈 呢個世界發生咩事都唔關你事咁
你份人就係咁嘅 講野永遠不負責任 推卸 似足政府部門
想拎Zeta去人道毀滅漁農署話唔關佢地事 要我搵愛協
愛協又話唔想幫呢隻港豬進行人道毀滅 就係你呢D畜生存在
呢個社會先會亂 就算香港死你呢D類人渣敗類有份搞出黎
香港真係死撚左比大陸管你FB樂古都冇得你上 到時睇你點嘈
人地唔識你就咪撚咬住人唔放 Zeta我都係見過一次
見過一次就話純唔like我你都真係好誇張 唯一解 就係你係黃生
我自己就好肯定冇得罪過Zeta 更加冇踢過Zeta 好耐之前同黃生嘈過一次
你有權唔認你係黃曉明 做小偷嘅人係唔會認自己偷野 敢做唔敢認黃生而家笠晒水?
你同黃生講D野太似 好多巧合 冇可能 仲有 最後黎個總結
就算你真係唔係黃曉明 你份人都好令人討厭 我sure你身邊人都公認
回復 支持 反對

55 我咁醒 你咁蠢唔明
兩回事 你講緊2樣野 你FB比人放左上黎
得罪講句 如果我係就關左去啦
我講緊你FB ...
小黑死神 發表於 1-10-2014 12:49

憑你第一句就知你智商唔過30啦 再見

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由
hillson09 -50 參與罵戰者每人嚴扣50點

查看全部評分

回復 支持 反對

憑你第一句就知你智商唔過30啦  再見
rockmanzxa2 發表於 1-10-2014 13:38

我真係睇穿晒你諗咩啦
我自命醒過你 有咩問題
介意我話你蠢亂咁係度說三道四?
你又唔係專業 有咩根據?學睇相佬呃人搵下飯食?
你憑我第一句就知 咪歪理當真理啦 你真係當所有人得30?
回復 支持 反對

你挑釁呀?個社會咁文明 你呢個人就咁野蠻
醒左都亂抽水 你係咪好悶姐?孤兒院冇人陪你玩?
冇人買玩具比你 ...
小黑死神 發表於 1-10-2014 13:35

咁你又係度做鍵盤戰士?做咩唔去集會呀陰公豬。

記得唔好盪失路呀,唔見左你隻狗我會好唔開心
回復 支持 反對

我真係睇穿晒你諗咩啦 介意我話你蠢亂咁係度說三道四?我自命醒過你 有咩問題 ...
小黑死神 發表於 1-10-2014 13:45

自HIGH總不需要理由
回復 支持 反對

咁你又係度做鍵盤戰士?做咩唔去集會呀陰公豬。

記得唔好盪失路呀,唔見左你隻狗我會好唔開心 ...
mffc 發表於 1-10-2014 13:45

你都幾撚虛偽 你冇資格做主人養寵物 比你養寵物
只會變到同Jacky一樣 你條ON9仔連啫喱都玩得
你D寵物點會唔比你虐待 你上樂古就係為左刷存在感
我唔想下次見到比人推上報果個係你 你條仆 街含家產
連人都唔識得尊重點會識尊重其他弱小過你嘅生命
人渣敗類垃圾 醒左起身抽人水刷下存在感 你嘅一生咁就一日
而家唔同你玩 我一定第一個孤立你 同你冇野好傾 唔洗再同我討論
永遠都覺得自己冇錯嘅人 錯不在你身錯永遠在其他人身
咁你同黃曉明仲唔係一撚 樣?Zeta同黃曉明都唔需要朋友嘅
仆 街太多太散 同便利店一樣總有一間係我左近 呢個係香港嘅悲哀 By小菜(

評分

參與人數 1樂點 -50 收起 理由

查看全部評分

回復 支持 反對

咁撚虛偽 你冇資格做主人養寵物 比你養寵物
只會變到同Jacky一樣 你條ON9仔連啫喱都玩得
你D寵物點會唔 ...
小黑死神 發表於 1-10-2014 13:55

我咁虛偽養你呢隻廢狗咪差唔多

做咩做激動?發嬲呀?陰公豬囉 小黑狗

評分

參與人數 2樂點 -50 Bravo! +1 收起 理由
小黑死神 + 1 點解你要轉生做人唔做JackyLo隻狗 乜柒野你 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

這帖我看不下去,
你們討論無論點,欠理據
你們只懂假設性地對對方作出人生攻擊
你們的言論只顯出你們思想不成熟
令此帖已淪為低俗的罵戰
因此帖會關上,
因已警告
參與罵戰者每人嚴扣50點
再犯禁言處理
回復 支持 反對