打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [低俗罵戰帖己關!] 小黑死神做咩野淆底??

關閉 [複製鏈接]
職業打手工口仔 助你解決一切恩怨
做牛做馬冇say no 一條龍幫你打到你無地自容為止
不夠柒不收費  馬上報名 ...
李浩勤.exe 發表於 29-9-2014 23:47

lol
回復 支持 反對

忠犬護主 , 小黑死神有你呢隻狗我都覺得好恩惠 。
黃曉明 發表於 29-9-2014 23:49

做人 做狗自己定架啫
我早就表明唔覺得小黑唔岩 但身為一個男人
唔會咁屎忽鬼公審自己朋友既壞處
我出聲只係睇唔過眼到依個年代都仲有人鍾意踩低人地黎抬高自己
我自己都覺得廢話 根本咁多年某部份人民都冇乜點進步過

不過係你地眼中...了解朋友=傻仔
利用朋友=有理

Uio只會係你依一件事既Hi bey 朋友
遲下唔會再有任何交情 因為 為左踩小黑填補一剎既滿足感 換黎既係只有失去比擁有更多
算喇 講乜你都當我傻仔 回應我會再回 有時間的話

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
小黑死神 + 1 我都唔回 個U字頭實話人講咩都冇pt自己最有 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

做人 做狗自己定架啫
我早就表明唔覺得小黑唔岩 但身為一個男人
唔會咁屎忽鬼公審自己朋友既壞處
我出 ...
工口仔 發表於 30-9-2014 00:57
唔好講到呢個世界既人類得朋友同唔係朋友兩種好冇?
定你細個受過咩心靈創傷所以乜人都想做朋友去取個靚暖?
拿我同u字頭就咁岩站在共同戰線,唔會話唔做朋友就唔可以幫人
如果你對幫人既價值就係朋友就幫路人就唔理既話咁你都幾可悲下
Fine 我體諒你身邊一堆hihi fd仲有bey bey fd
難得有個小黑死神肯收你做隻狗你就好好咁背住呢個身份活下去啦下
回復 支持 反對

唔好講到呢個世界既人類得朋友同唔係朋友兩種好冇?
定你細個受過咩心靈創傷所以乜人都想做朋友去取個靚暖 ...
黃曉明 發表於 30-9-2014 13:51

你講得岩既
首先唔好理我乜原因幫人 人性本善
不過我都係幫緊大家咋...你唔見我有個回覆話Uio冇溝通點會明對方乜諗法
正正因為你地兩邊從頭到尾嘈曬鬼 又話費事睇你留言又點點點 先變得零溝通

不過我認同你只係頭一句
的確生活上唔係只有朋友同唔係朋友 因為全世界人都係我既朋友
一個都不能少 少左一個這個地球既故事不能漸漸發展

唔好意思耶拎上身咁款
回復 支持 反對

你主人都唔出里, 你就收句聲啦, 無限正義撚
回復 支持 反對

https://www.facebook.com/fong.rock.1?fref=ufi

https://www.facebook.com/mffc2009?fref=ufi

好耐冇上樂古同玩SD
睇人**最開心係我宗旨
佢地兩個FB,你地慢慢玩Z_Z
樂古啲花生我懶得食
回復 支持 反對

回復 支持 反對

馬叔叔點睇 ??
黃曉明 發表於 30-9-2014 20:06

點睇?約出來真人睇下咪知Z_Z

講明先,小黑死神我真唔知邊位,呢到我只係識工口仔,話人係狗個啲出到來睇下有冇係樂古咁大聲
回復 支持 反對

咁你想幾時等 ??

我就係度f5等緊你回我cm 啦

希望你見到呢個post唔好淆底就潛水啦 好似小黑死神咁 。
回復 支持 反對

咁你想幾時等 ??

我就係度f5等緊你回我cm 啦

希望你見到呢個post唔好淆底就潛水啦 好似小黑死神咁 。 ...
黃曉明 發表於 30-9-2014 20:50

我潛你老_,邊個係小黑死神我唔想知
你鍾意咪留時間,反正呢幾日放假,你係就唔好淆底,叫埋工口仔出來開Party
回復 支持 反對