查看: 12738|回復: 127
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [低俗罵戰帖己關!] 小黑死神做咩野淆底??

關閉 [複製鏈接]
這帖我看不下去,
你們討論無論點,欠理據
你們只懂假設性地對對方作出人生攻擊
你們的言論只顯出你們思想不成熟
令此帖已淪為低俗的罵戰
因此帖會關上,
因已警告
參與罵戰者每人嚴扣50點
再犯禁言處理

by 版主 Hillson

小黑死神你做咩開完個帖之後要較到權限30先睇到 ?
驚我回帖呀 ? 你做左D咩令到你心虛呀 ??

要阻止我回帖咁低級 ??

自己就威威啦 扮哂可憐咁 上樂古取暖等人可憐下你 ,

實際上大家有無諗過 , 個房間可能係佢自己開 , 改呢個名 , 跟住走場 , 加房間入面其中一個人好友

再老屈佢 ?? 然後上樂古取暖等人打救你 ?

我咁講唔係亂吹的 ,

因為見佢圖中既「電王Zeta」玩家係"驗證"狀態 。 即是係佢"單方面"加人好友 。

電王Zeta係幾慘既 , 無啦啦比你條契弟屈左 。

小黑死神你點解釋呢件事 ?? 我就好公開的 , 我唔會較權限等某部份人先入到黎 , 公開呢件事等大家公審你呢個契弟

小黑死神 我等緊你入黎解釋呀
回復

我比你話我又冇損失 你咪繼續做埋D低能野囉
閱完個標題 內容都唔想睇 肯定又係D 9唔搭8嘅廢話
利申 我見你權限咁低 專登趕你走 其他人睇到你講咩
你消滅唔到證據刪唔到 更加轉唔分 話知你有900個分身
做咩成日龜係屋企呀 我秒秒幾億上落唔得閒陪你係度癲(開晒post打撚晒飛機咁)
黃曉明 好似你咁幾好 龜係屋企黎鬧下人 多得你呢D 5毛 就快無人上樂古SD版
學生罷課我都冇咁好心情上樂古 懶理政治嘅抽水大笨象 你為社會做過咩?

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10

查看全部評分

回復 支持 反對

利申 我見你 ...
小黑死神 發表於 28-9-2014 00:47

你有答過野? 仲乜抄我講野? 人地問乜你就答乜plz
仲有中國十三億國情點民主? 開國100年都未到, 可以做到世界排名第二算悟錯了。成日搵美國比, 人地幾時開始革命? 就係你地班無知郁d就反, 又話和平佔中, 宜家點? 人地習近平都話對香港政係唔變, 凡事按部就班, 想全民投票過多幾年啦。所以你悟好無lala up個罷課出里, 其實乜尻都唔知。現時香港太民主唔適合, 睇下班垃圾儀員係度拉布.....早知太多問題存在。叫班學生好好讀書好過la, 咁辛苦入到大學都係攞番張沙紙搵份好工到時有啖好食姐, 睇死你去佔中都係襯熱鬧同hea

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

借你個post里用先, 得罪曬說聲抱歉。對上一次罵戰我想同小黑講, 有d野唔係你鐘意做就做, 鐘意講就講, 冇錯你係樂古人面廣, 我唔夠你廣, 咁係米代表你可次打橫里講? 仲有甚麼叫無正帝係以前嘅事宜家過晒氣? 一日無正帝, 一世無正帝, 以我所知我用無正的次數應該最多(或許更多), 場次4700, 差悟多4800, 除非有人多過你, 唔係你都可以繼續稱帝, 當然都熟悉個部機性能先稱得上
回復 支持 反對

利申 我見你 ...
小黑死神 發表於 28-9-2014 00:47

我而家叫你出黎面對 , 唔係叫你講廢話 ,

我而家有叫你入黎自HIGH你為政治出過幾多力 ?
再者 , 咁你又為政治做左D咩 ? 答唔到我 證明你都係自己係度打緊飛機
回復 支持 反對

借你個post里用先, 得罪曬說聲抱歉。對上一次罵戰我想同小黑講, 有d野唔係你鐘意做就做, 鐘意講就講, 冇錯 ...
UIOPRT 發表於 28-9-2014 05:32

唔緊要 , 呢D咁既人一早就應該要聲討佢 。
回復 支持 反對

睇到你呢個回帖 , 就知道你要輸打贏要嗰種人啦 。

自己改完權限仲唔成堆同你一樣咁既人圍內圍喂威打飛機自HIGH咩 ,

一個性無能既人都可以咁樣自HIGH

我諗到都爽啦 , 唔怪得你會咁做 。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

借你個post里用先, 得罪曬說聲抱歉。對上一次罵戰我想同小黑講, 有d野唔係你鐘意做就做, 鐘意講就講, 冇錯 ...
UIOPRT 發表於 28-9-2014 05:32

加油啦!!!我放棄睇你堆9唔搭8嘅野 打到咁長我只係睇左頭1句尾1句
抄你講野?Hi 無正帝 Are you OK?如有抄就提出吧 你仲有心情嘈 要讚下你
有人唔做點解你要做狗?有腸食?黃曉明請?hehe?放棄 同你2個冇野好講 咪撚煩呀

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你15+未 咁得閒發飛機文不如關心時事 係度同我玩我冇損失架喎 鍾意咪繼續 加油 我就唔理你地2個喇 好悶 真係抽到時間咪上黎睇下2條撚 樣 樂古我一早放置Play 2位係都要圍內打飛機 咁幫你唔到喎

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你15+未 咁得閒發飛機文不如關心時事 係度同我玩我冇損失架喎 鍾意咪繼續 加油 我就唔理你地2個喇 好悶 真 ...
小黑死神 發表於 28-9-2014 07:58

算數啦你講政治, 連人地為乜罷課都唔知, 我個段就係回緊你個政治問題啊, 同你講緊政治啊
回復 支持 反對