打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有人承認我勁喇

wa  用得番呢個ac 估唔到  因為pw完全一樣
回復 支持 反對

恕我直言,其實港服最勁果個係一名隱世高手Orz。成日開post都係為勁同唔勁而發生争執,其實sd係一隻game,玩下算啦,成日都要做最勁,最閉係啲人遇唔上港1,係度明争暗鬥。派膠無問題,但你係指住人地話人垃圾,仲要cap人圖。其實我無憎過你,你做一個正常玩家咪算,在sd可以認識不少朋友,唔係個個都會因為你以前嘅事而針對你。
io無玩港服,而我相信有個人仲勁過佢,但你要自己搵。想搵勁人?多的是,死亡,1p1,兩樣皆能,都有。其實一個人勁唔勁人地心中有數,唔係因為部機有幾快,收槍有幾快等,老實講,靠經驗最好,當然,能夠玩心理都係一個高層次技術,唔係出名就勁,大把無上樂古嘅高手收埋收埋咁,都有佢地獨有嘅技術同打法。咁,你想搵邊個?我諗我可以代io同你講佢唔得閒理呢啲野囉。。想做最勁你即管去做,我只希望你可以變番一個正常玩家而已,我唔知會唔會得罪到你,我講嘅只不過係事實(只限港服,台佬勿插)
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 53# yiuee1315

冇人想多一個敗類掛
回復 支持 反對

回復 52# henry9207

冇最勁, 一定有人同你同一層次

收槍快5快5關事lor, 但要成為高手, 基本功一定要精
玩槍5識收槍都ok, 但要夠準
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

恕我直言,其實港服最勁果個係一名隱世高手Orz。成日開post都係為勁同唔勁而發生争執,其實sd係一隻game,玩 ...
henry9207 發表於 1-4-2015 00:06

以前港服真係好多隱世高手,我d技術都係同有些隱世高手單挑學返黎
不過現在好多人己棄坑,sd其實好睇狀態,睇下hf某些大神直播場場都咁精彩
現在hkf能長期保留最佳狀態去戰鬥的人己絶種,我lag機技術就長期好勁= =
港一當然係GM,直接封你ac, game over
回復 支持 反對

回復 35# 虎珀

其實我之前用k ball 1打4, 佢都係度, 同我一隊, 速0
我最後冇翻盤, 差一個, 1血, 佢留言話我bad
回復 支持 反對

回復 57# billson

我肯定仲有一個,其實佢個場好鬼死顯眼,哈哈

btw大家一齊去牙如果你可以做番一個普通玩家,其實我會接受到,點解一定要得罪人呢?開啲咁嘅po無意義,你勁既話大把人會識你,你可以選擇沈默都得
回復 支持 反對

回復 59# henry9207

邊個? 其實我真係好好奇。
回復 支持 反對