打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有人承認我勁喇

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔係呀 打太多場 我ge數據被你讀取 你會不斷分析 然後再次用同樣戰術就會無效了 咁樣冇意思ga ...
yiuee1315 發表於 31-3-2015 22:05

當你講左這一句,我就知你唔勁,證明你只用同樣的戰術,
真正高手係無戰術,好似太極咁,無招勝有招
因為所有戰術同技術己融合一齊,成為自然反應
真正高手的對決係睇反應同集中力
正義JJ係唔會明的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔係呀 打太多場 我ge數據被你讀取 你會不斷分析 然後再次用同樣戰術就會無效了 咁樣冇意思ga ...
yiuee1315 發表於 31-3-2015 22:05

等我教識你

圑戰係用戰術
單挑係用技術
單挑勁嘅人係可以隨時唸到下一步ge動作, 敵人下一步ge動作, 幾時出槍, 幾時出刀, 幾時kite人
勁人係可以靠5同ge打法羸人, 例如槍準等等
我以上所講ge你都冇, 你唔勁, 尉ge技術係有, 係尉
sd最基本ge技巧收衝, 收槍你都5識, 收刀又慢
贈你幾段片, 咩叫做高手, 我5敢認我自己係高手, 但我都赢過5同ge勁人, 高手要等人認同, 不過亦都有人話我高手, 有人話我廢
港服高手iopac, 對面個個

韓服高手Berserkd

韓服高手 Napier, 對面係國服高手孤獨一夢

韓服高手 紅牛會長

港服高手 猛虎仔  對面係台服高手 冬天好冷

希望你可以耐心睇下, 從中學下人地個打法咩叫勁, 從中學下人地個打法, 悟好郁d就開po話自己勁, 笑大人地個口
做人謙虛d, 唔係一世都變5勁, 俾人睇死
我都5想插你, 串得多都覺自己口臭
你要單挑上國服單挑, 港服而家冇乜勁人, 你赢個d紅星都係十世5打一次sd個d
希望今次可以點醒你, 不過你可以繼續膠落去
做人做事都係, 悟係三兩下手勢就成功, 就算玩game都一樣
你咁想人認同你, 拜託你練下我以上所講ge野, 有5明pm我都得
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 48# yiuee1315

就算高手都好, 打100場總有一場會赢
另外iop都話用金天打你神高
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對