打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

我愛你...我會等你...直到永遠...
回復 支持 反對

對誰說 : 蔡肉包*
對情人說的話 :我鐘意你ar~~~雖然唔知你鐘唔鐘意我...
                      我已向你示愛...但你覺得係玩''''     我唔係玩ga!!!!
.                                如果你係鐘意我既...可唔可以比d行動比我ar~
               我問你''係咪唔like我...你竟然話唔係  個陣我已心淡了**********
                        我聼係d fd講你like我...話你玩野''''''
                                   (((我都唔知你諗咩 \\\ 我唔想再單戀落去..
                           結束這單戀吧...))) 愛多錯多""""""
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

對誰說:牙bee~*
對情人說的話:
無論點都好...我都願意等待,
沒有人能拆散我們
我永遠不會離開你
永遠愛你.........
你願意跟我在一起嗎?
                 by:kK
回復 支持 反對

對誰說 :美界
對情人說的話 :我知道不能給你幸福,但我會一直守護你 在你有需要我的時候,我一定會在你身

邊直到永遠.... 這是我對你永恆的承諾.....

回復 支持 反對

對誰說 :CWY..CiRcle
對情人說的話 :我是真的愛妳...真真切切的愛上妳...我敗給妳嚕...
                    無奈我十分討厭妳和某周好..我真的希望妳會愛我如我愛你

回復 支持 反對

對誰說:Emily
對情人說:由第一眼見到你開始,我就鍾意你
                 可惜,有第二個男仔又鍾意你
                 但我的愛唔會俾佢少
                 如果你見到,希望你可以同我講一聲
                 鍾唔鍾意我
                                                                     BY:一個愛你的人
回復 支持 反對

我想對單身說我愛你>V<`
回復 支持 反對

對誰說 :魷魚
對情人說的話 :我勁愛你架 一定5好去我個FD屋企呀
回復 支持 反對

餅餅
我好中意你ar e幾日你msn都唔on等得我好苦ar
回復 支持 反對