打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] CB活動《超時空戰記》隨時取得神秘機體!!

關閉 [複製鏈接]
話說序號是怎派的?
抽到就會自動有短消息?
回復 支持 反對

話說序號是怎派的?
抽到就會自動有短消息?
wl00341512 發表於 19-12-2009 02:35

我想就是啦-_____-
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 :報到~~
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? :機娘-v-同大型戰爭~~~
3.  神秘機體活動吹水  :港版未出機體???
回復 支持 反對

1.到=_=
2.果個facebook無料任砌既廣告(搖呀搖呀搖xD)
3.好用就得啦@~@
回復 支持 反對

報到/_\
我為機娘而玩xd
神探飛機頭 發表於 18-12-2009 19:38

為機娘而玩+1
機娘至高!~

(p.s.話是話, 你最喜歡是哪一隻? XD)

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到  報到耶
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?  紅豆那隻機娘耶
3.  神秘機體活動吹水 機男請(自重!
小雲 發表於 19-12-2009 01:34

紅豆那隻機娘 = 空娘?
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   :報到先@_@
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?   :因為呢D類型既game 唔系太多 而且又見到可以整下機體個樣 所以就吸引左我
3.  神秘機體活動吹水   :唔知個神秘機體系咩野樣咖呢a_a 我好想睇下咩樣
回復 支持 反對

1.《超時空戰記》未玩GAME先報到 :報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?: 睇個D相好正 D機好型
3.  神秘機體活動吹水: 希望有男機用LO同有咩機用的--我未玩個
回復 支持 反對

之前冇簽名依家有啦
1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到: 新兵報到!
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?:可以有100人對戰,我睇過日本既相超正同埋可以自由製造機體幾得意
3.  神秘機體活動吹水:希望我抽到啦。。我係新手 所以無論咩機體只要得到既我就好開心 希望有男機用啦     >_<
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?   因為機體的變化令我更好奇,更想認識和體驗多點
3.  神秘機體活動吹水 我想要WIZ男機體<---不知道有沒有男機體
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 ! YEAH 封測見

2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? 佢有機械人玩 又有得正!正 玩技術

3.  神秘機體活動吹水    《超時空戰記》等緊你牙! 快d來玩la
回復 支持 反對