查看: 13773|回復: 176
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] CB活動《超時空戰記》隨時取得神秘機體!!

關閉 [複製鏈接]
只要在樂古《超時空戰記》討論區本主題中回覆文章

即有機會在CB期間優先體驗神秘機體

有份在本主題中參與討論的會員,會在CB前隨機收到官方人員"火焰龍帝"所送出的道具序號一組

22號前還沒有收到的,即是沒有中獎哦~多回覆,得到神秘機體的機會愈大哦

參加資格:所有樂古會員

在本活動中只要在樂古《超時空戰記》版回得多,獲得機體的機會愈大

如果發現呃post而取得機體,樂古有權要求官方取消該機體的使用權!!

討論題目如下 :

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?
3.  神秘機體活動吹水
回復

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   :報到-.-''

2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?   :因為我玩左好多game 都好悶 金次我又想試新game呵呵A_A

3.  神秘機體活動吹水   :我想用DOS機 A_A唔知大家會用咩A.A 我又想問VIZ機有冇男機?
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到:報到!
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?我一向都中意日本D動漫(因為萌!E個字.哈哈)同埋我中意玩E種射擊遊戲,但係超時空戰記有齊曬我中意ge要求,所以我絕對唔可以錯過
3.  神秘機體活動吹水:雖然我唔知有咩機,不過3個要塞D機體係咪全部都有...女機體...!_!
回復 支持 反對

1: 到
2: 無料任砌(誤
     自由組裝(汗...
回復 支持 反對

其實向呢個post吹下水都得架...XD,唔好呃POST就得
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到:當然要報到~~~
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?:多人團戰...機體自由砌...等等XD
3.  神秘機體活動吹水:我係新手...而唔了解有咩機體~
回復 支持 反對

呢邊都有呢個活動= =
fb又有 如果都中哂就真係無言
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到: 新兵報到!
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?:可以有100人對戰,我睇過日本既相超正同埋可以自由製造機體幾得意
3.  神秘機體活動吹水:希望我抽到啦。。我係新手 所以無論咩機體只要得到既我就好開心 希望有男機用啦     >_<
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 : 報到報到~
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? : 夠多人玩 夠刺激^^
3.  神秘機體活動吹水 : 唔知有咩機 正係要Dos 男機喎~
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到 報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你? 當然係女性機體啦-  -+
3.  神秘機體活動吹水 會唔會係高達娘?!
回復 支持 反對