打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 紅翼Bd性能比藍翼差

你自己5識用就5好話部機廢
一開始你成日野D裝都錯哂....邊有人用狐娘LG2呀
係可能有 不過多數都係新手先會用
嘛奧米叔 人地BS係副武 你手槍係主武 冇的比的(炸
人地神兄部機高LV過你 旦係CT都同你差5多
內臟武一向都係5勁....要勁都係BD果D
你係國服用英文係[磚]重人地隻GAME 你用中文名係5係要自重一D呢
重要講到自己好似冇錯
回復 支持 反對

0RT......未完成
回復 支持 反對

拿,我見部機遲下要換,玩殘下佢都無妨,你話bs武連手槍都不如,不如你用手槍我用bs武,邊個勁d先, ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 00:33

你係咪想試下呀
我用普通武打你用bs武呀
140cost4fly既lg好威?
我30cost1 fly 裝多個bs都高過你 仲唔洗咁高cost
你係掂既 一件武都夠你殺人啦 狐娘bs武本身就唔係比紅藍翼用
係比d可以長期係極限高空既機用嫁  唔識砌唔好當自己好勁
你可以用既cost比我多 都整到咁弱 唔係你唔識砌係咩

未強化既泳裝蒼蘭夠未?

定係要5lv既藍翼 由於唔得閒升 比我肢解到變人棍 見你咁大口氣
唯有先借住隻捷達改既武用住先

定係要最廢既0lv機? 輸比佢 我諗都你心服口服吧

以上2隻5lv同0lv都係巴域格洛 用番佢地同你打 應該冇異議啦掛
你自己5識用
就5好話部機廢
一開始你成日野D裝都錯哂....邊有人用狐娘LG2呀
係可能有 不過多數都係新手先會 ...
a0078910 發表於 27-7-2011 13:20

有得比既 我比佢飛到上高台先 拎bs武同我拎手槍打 我都怕我打殘佢
0RT......未完成
23953704 發表於 27-7-2011 15:48

咪拎隻蜂娘出呢串咀=3=
我抽左42隻蜂男都未中蜂娘呀頂你

話說 你整得好怪
要玩lg咁要MB做咩
回復 支持 反對

話說 你整得好怪
要玩lg咁要MB做咩

+強泛用性,用來殺MB,用Float Dash後退然後用MB給格機打蜂巢
42隻蜂男wow~你很富有
回復 支持 反對

回復 11# a0078910

方便下香港佬認得我!證明下我係香港人嘛
回復 支持 反對

回復 13# 噬神

拿,我個lg無得同bs分離,我先被逼用住先,遲下我都會買其他機既野用番(唔比?,仲有我最想表達一下紅翼bd性能比藍翼既差,你離左題了。
回復 支持 反對

孤娘LG2的確沒手槍好
光是cost就差好幾倍了
雖然LG2的攻擊有追尾性能
問題是攻擊時產生硬直是個致命傷
這樣大的硬直 一個新手用炮機隨便打也中
話說直接射8發 沒彈速度快到不行
說真的 手槍的續戰能力好多了

認真 紅藍雞翼的性能的確沒什麼差別
何來紅雞翼垃圾一說?
沒有垃圾的機體 只有垃圾的玩家
你好好想清楚紅翼是不是垃圾才好再來開post
回復 支持 反對

算吧啦....樓主禁大口氣,咪又得佢自生自滅囉
我睇佢都係唔會接受大家o既意見嫁啦......同樓主講小一句,世界更美好
回復 支持 反對

回復 17# s022335

只不過紅翼性能真係差d,仲有lg2只用來單對單追擊用
回復 支持 反對

回復 18# s20080048

你講得無錯,我唔應該聽你講,我會接受意見的XD
回復 支持 反對