打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 紅翼Bd性能比藍翼差

忘了
拙者係msma
回復 支持 反對

回復 48# 噬神

Q1:不不不拙者只係覺得,就算係任何ms也有死敵的,如強襲陸的死敵係光散空,eve的死敵不過係ivis零距離,跳龜逃不出重砲,不過如此,就係能力特出的,總能一物治一物
    Q2:不,拙者可悲得連單人打王都可以彈的,曾經可是連不上的....不過升得慢又如何?
    Q3:多謝指導,但拙者沒太多的武裝,也小用格,希望可以指教一下甚麼近武合空用
回復 支持 反對

不同的機有不同的天敵這個我同意
但eve是怕機槍。 。 。  
測試過 eve個盾比機槍掃到 爆得仲快過小盾
嘛 如果真的是單打都會掉線 就真的要換電腦了。。。
空機的格武嗎  請課金(淚

畢竟 空格難生存呀 又難用
(蜂男\娘都是絕佳的空格素材
   男的lg可以踢起你再踢番落地
      娘的lg踢中又沒人幫就基本上完了
    ps:你抓得到每4腳會射一槍的空檔就能逃了 抓不到不死都重傷
回復 支持 反對

回復 52# NGLEO
只有Q1識回應XD
這是你說的"不隨便比較機体"?
學你說過的
沒有最強的機體 只有最強的技術= =+
總會有人能用機體克服死敵的

見到你的回應 又忍唔住疾你了XD 對不起
回復 支持 反對

Ps一點東西  eve的盾是不會爆的 只時限時和防不到近攻而已  
在日服玩eve的小韻路過
回復 支持 反對

小韻出現LA(逃
EVE 單對單多數俾人殺
EVE怕的真係貫通武 上次同FD交換AC玩*我FD有EVE
俾我自己強火槍秒殺了(淚 EVE怕小愛...5好講笑LA 小愛未近到身都俾EVE殺了吧 有隱形有可能近到
講真 砲機俾格近身 砲機多數都會死吧
空格的話...5係鐮刀就係蜂娘LG 再5係劍氣刀 蜂男LG真係好雞肋
強襲陸的死敵係光散空? 有西娘槍OR 火箭砲的話真係5係好怕...我同你死過都得呀(逃
EVE盾5會爆的LA...同LGJ盾一樣的...只係限時間  嘛...盾多數都防5好近武就是
回復 支持 反對

什麼!!!!
原來上次係個盾時間到 唔係爆
空格武. . .劍氣刀還好 鐮刀實在. . .(自問唔識用鐮刀
仿照西部娘果把神步槍真係. . . 太邪惡
回復 支持 反對