打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [低俗罵戰帖己關!] 小黑死神做咩野淆底??

關閉 [複製鏈接]
無提名權都叫投票

btw uio你用返正字啦,你估你自己台灣人打緊拼音咩
回復 支持 反對

咁小黑死神你條契弟又為社會做左D乜柒 ?

如果你乜柒都冇做 , 你係唔撚係小學都未畢業呀 ?

你樂古放置Play關我撚事 ? 你比我釣到你就係傻西一個啦 。

呢個帖得你自己一個性無能都想打飛機仲想打到成地精 , 最撚柒型係你啦 。

唔撚好再camp我回呀 , 你條**咁柒忙 , 唔好回我呀 on9仔 。

見到你咁撚柒我都唔撚敢再睇你d cm

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10

查看全部評分

回復 支持 反對

你有答過野? 仲乜抄我講野? 人地問乜你就答乜plz
仲有中國十三億國情點民主? 開國100年都未到, 可以 ...
UIOPRT 發表於 28-9-2014 05:26

你講d野係我心聲 罷課呢加野唔太識適合中學生 
中學時期應該讀好d書 到時上左大學話知你想點(從政是最好啦)
見住18歲都未夠果d人為反而反

今日你講說話真係好有感染力
回復 支持 反對

我提名劉華先~
回復 支持 反對

回復 10# UIOPRT

作為學生我心情係好沉重
記者學生被香港公安打壓 比人噴有 比人拉都有
你有冇人性 用咁多時間回一個唔想理你嘅人
請放下私怨 首先 有咩就問689 我冇義務回應你
我有咩立場唔係重點 可唔可以放底晒所有立場
and then 你真係好煩 私怒咪私了 而家唔係鬼打鬼的時候
開POST目的:個人英雄主義?睇TVB上腦?當自己爆seed?
係時侯團結起來 維護番一國兩制 港人治港 痴住中國只會死得快
我支持罷課學生 我唔想2017年都係得ABC餐選擇
講講今年香港小姐 令好多人意識到真普選的重要
評審(中央)選3人 同投票民意不相乎 到最後不滿聲音只會愈大
回復 支持 反對

公民提名反映不同企業既利益
你提名既實選到?客觀少少,美國佬選總統都係政黨提名姐。
所為民主都係得一人一票選總統。。。
回復 支持 反對

一日無正帝, 一世無正帝
回復 支持 反對

一日無正帝, 一世無正帝
b8哥 發表於 29-9-2014 10:18

本住呢張圖的心態結束我係樂古SD版的戰爭
此post已完 我走左就冇事啦 無正帝要尊重 B8

回復 支持 反對

你有答過野? 仲乜抄我講野? 人地問乜你就答乜plz
仲有中國十三億國情點民主? 開國100年都未到, 可以 ...
UIOPRT 發表於 28-9-2014 05:26

終於得閒網遊睇戇九嘢

你講得岩民主的確好難達成...
有真普選又唔代表啲乜 到時選左個好似馬英狗咁 又係邊個既責任?

小黑我都同佢算半個朋友...不打不相識我同佢有爭執而認識
明知大家會受傷點解仲要繼續? 明知唔係100%如自己所想點解仲要去做?
因為我相信這份信念 !

我唔准你話佢去玩去Hea家陣由爭取真普選政改等等演變成鎮壓  我相信冇一個人鍾意郁啲就比公安打 何?

老老實實 我就唔撚理性既(頭盔:只限個人)
你呢咪撚再係度懶公平...你咪又係見同自己立場唔同就Hi左先
見到你係度扮無限正義撚真係好嘔心 收皮喇你唔該!

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
hillson09 -10

查看全部評分

回復 支持 反對

真係恐怖
咁都有五毛……
回復 支持 反對