收起左側

刀術討論區

原帖由 bre123456 於 2007-5-6 20:05 發表
我20lv....攻:5xx~5xx(唔記得左)eq:15+37手..17+6(44)刀....1lv+6(15定唔知16)鞋...防身16+5(56)3......防身16+3頭........技:怒山4LV....旋風5lv....x風浩蕩3lv...個人有咩可以正勁D

20lv其實都唔洗話特別要d.咩靚裝ga la~正常都整你唔死ge~

技方面可以先集中升旋風, 27lv前用佢+引怪 升lv都會幾快(前題係你要夠頂)
東風同華山應該二選其一升左先會比較有效率, 因為用單技升lv係後期必要的, 前後比較遠攻後者可暈, 自己揀
另外破魂, 金鐘係必修, 請盡早學,  吐納係我建議去學, 一來save水錢二來save位唔洗帶hp去升lv

被動方面可以先升刀技, 咁就可以去秒怪, 其他血防內就自己考慮

原帖由 benbbvv 於 2007-5-6 20:09 發表

而家個人既被動技係
槍術無升過16
防14
生命11
內力10
打坐10
都係儲緊技點升槍術
金鐘四層破魂三層
而家既攻係813-852
升左33lv話你知過到900攻未= =

如果係咁, 比你升多2lv 都應該得86x 攻左右, 用埋隻手畀盡都只會岩岩過900(我覺得唔過)
亦即係畀你收到槍都應該未破千攻

以我為例, 武器相差10攻裝上身會相攻大約58攻, 如果用係你身上, 差10攻裝上身都只會相差3x~4x左右(都唔知有冇)
所破唔破到, 你可以計到

回復 支持 反對

me 29lv 攻1025-1320,把刀29lv+6 東風8層 華山7層 旋風8層 金鐘5層,勁定廢?
回復 支持 反對

原帖由 himeandme 於 2007-5-9 12:34 發表
me 29lv 攻1025-1320,把刀29lv+6 東風8層 華山7層 旋風8層 金鐘5層,勁定廢?

你29lv..把刀仲要係廢既..有乜可能有1320攻呀..俾你有30層刀術都冇咁高攻啦..37lv以下冇神裝想過妄想1300攻
你都幾識吹水喎!!
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-5-7 01:06 發表

如果係咁, 比你升多2lv 都應該得86x 攻左右, 用埋隻手畀盡都只會岩岩過900(我覺得唔過)
亦即係畀你收到槍都應該未破千攻

以我為例, 武器相差10攻裝上身會相攻大約58攻, 如果用係你身上, 差10攻裝上身都只會相差3x~4x左右(都唔知有冇)
所破唔破到, 你可以計到 ...

開左山河之後用隻手岩岩好900攻= =861-900,,
我搵到支12x攻既33lv槍
如果我肯徙錢買多本洗水同一個金豬頭咁應該仲差幾多@@?
如果差少少我就換左對防虎鞋佢@@
金鐘今日禁到6層了= =
開左有445防@@

回復 支持 反對

原帖由 himeandme 於 2007-5-9 20:34 發表

如果29lv有1300攻真係好勁ga la~
但問題係, 你ge數字好奇怪wo~ 以我自己為例, 上下限ge攻擊力相差係不多約100, 你差成300 wo.......
另外, 畀你壓等壓到21up刀術, 但你d.刀技又唔似長期壓過wo.....金鐘又係...
以29lv黎講刀技算ok, 因為你升得平均, 所以冇邊一招特別勁但又唔係話太低d.層數, 所以都算係一個缺點

你唔係咩神裝, 難怪會有人懷疑ge@@

原帖由 benbbvv 於 2007-5-11 18:28 發表

開左山河之後用隻手岩岩好900攻= =861-900,,
我搵到支12x攻既33lv槍
如果我肯徙錢買多本洗水同一個金豬頭咁應該仲差幾多@@?
如果差少少我就換左對防虎鞋佢@@
金鐘今日禁到6層了= =
開左有445防@@

以而家ge情況睇, 你33lv應該會有91x攻, 加埋你支槍, 上到94x~95x 應該係有可能(我唔知你而家果支幾多攻), 用埋豬頭畀盡你都係得97x攻以下, 所以就算畀你收對22力鞋, 都唔會破千
你重差幾多點未洗? 你可以將你想洗ge點數乘 4~5左右, 就會大約計出點力後會多幾多攻

努力升金鐘la~ 冇咁易死ga~

回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-5-12 02:25 發表

以而家ge情況睇, 你33lv應該會有91x攻, 加埋你支槍, 上到94x~95x 應該係有可能(我唔知你而家果支幾多攻), 用埋豬頭畀盡你都係得97x攻以下, 所以就算畀你收對22力鞋, 都唔會破千
你重差幾多點未洗? 你可以將你想洗ge點數乘 4~5左右, 就會大約計出點力後會多幾多攻

努力升金鐘la~ 冇咁易死ga~

支槍111攻29lv@@槍術17
豬頭+5力22力鞋+3力仲有12點體未洗
加埋有18力@@
即係加72攻
而家攻係8xx~919
換槍有125攻到換左應該有949攻
加埋果18力應該可以破千啦^^~~
(豬頭加500m加支唔知幾多攻既九鳳抵呀可@@)
回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-5-12 18:39 發表

支槍111攻29lv@@槍術17
豬頭+5力22力鞋+3力仲有12點體未洗
加埋有18力@@
即係加72攻
而家攻係8xx~919
換槍有125攻到換左應該有949攻
加埋果18力應該可以破千啦^^~~
(豬頭加500m加支唔知幾多攻既九鳳抵 ...

記住你而家先得31 lv(係ma???), 點到去33你有12點力幫補, 所以破千機會好大, 就算真係唔得, 補1~2層槍應該可破
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-5-13 01:47 發表

記住你而家先得31 lv(係ma???), 點到去33你有12點力幫補, 所以破千機會好大, 就算真係唔得, 補1~2層槍應該可破

@@我33lv啦=v="
金鐘我禁到7層= =
(果d野換80蚊抵唔抵@_@)

回復 支持 反對

原帖由 benbbvv 於 2007-5-13 09:18 發表

@@我33lv啦=v="
金鐘我禁到7層= =
(果d野換80蚊抵唔抵@_@)

果d.野? 你講果d.金豬頭, 500m, 同支槍ar?
而家100m大約要$6~7, 即係你用1xxxm 去買, 都幾平ar~只要支槍唔係太差.......
回復 支持 反對

原帖由 打機狂 於 2007-5-13 12:08 發表

果d.野? 你講果d.金豬頭, 500m, 同支槍ar?
而家100m大約要$6~7, 即係你用1xxxm 去買, 都幾平ar~只要支槍唔係太差.......

支槍至少有120攻
咁咪平左幾百萬@@?
正呀=v="
回復 支持 反對