打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說: 輝
對情人說: 我放棄不等如我不喜歡你。
              望著你跟她友好,我心裡總是酸酸的。
              但這又能改變什麼?
              HEY,,THIS FEELING IS SO FUNNY!!!
              別阻我。不要阻我喜歡你。
回復 支持 反對

對誰說 :翎
對情人說的話 :每晚..也在等候你的來電...
                    時間..一分一秒的過去......
                    我對你的愛..一天一天加深
                    最初我無自信..怕你會離開
                    因此對你冷淡..萬樣借口...
                    只想你相信我..真的愛你**
回復 支持 反對

對誰說:sea shun"
對情人說:其實好想你知道的 ..
有咩事要我幫/哂時間既時候  歡迎隨時搵我=)
24hours on call for you <3

回復 支持 反對

對誰說 : 之
對情人說的話 : 我對你係一種一見鍾情..不過我唔知點表達出黎...你會唔會受我
回復 支持 反對

對誰說: ck
對情人說:
同你一齊,係我錯誤的決定,因為我很少令你快樂,很少令你覺得我做足了女朋友應該做的.
識你之前,我成日都覺得感情好兒戲,拍拖,散拖好平常,所以我都無考慮多就開始同你一齊,無諗過有乜野後果,有乜野問題.有時,我真係有d野蠻,要你完完全全遷就我,甚至我的家人,但其實,我忽略了你已經做到滿分.
為了彌補過失,我決定要一路錯落去.......:lol
回復 支持 反對

對誰說 :彥
對情人說的話 :就算我地分左手,我都會繼續中2你嫁!!
回復 支持 反對

對誰說 :JEAN
對情人說的話 :難道我未夠好你別要親口說聲,,決定離開我,,,
                        春天分手,,秋天會習慣,,
                            明白到與你不能再邂逅,,但是我依然會默默地等待著的
回復 支持 反對

對誰說:joey
對情人說:我愛上左你,i love you,你接受嗎
回復 支持 反對

對誰說 :樂c
對情人說的話 :就算你愛緣,,*我還是愛你__||
回復 支持 反對

對誰說 :舜
對情人說的話 :我愛你,我知你介意人地點睇我地,
                    但我對你既愛係永永遠遠架!
回復 支持 反對