打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

對誰說 :盧天樂
對情人說的話 :我唔會理人點講∼我只會一直愛你∼

我曾經同你表白,but你好似冇野咁∼
我唔知你ge心意∼
原諒我ge冇膽∼
but∼睇完後∼
請同我講你愛唔愛我∼
你唔愛我,希望可以繼續朋友∼
回復 支持 反對

對誰說 :阿欣
對情人說的話 :我仲係好愛你...可唔可以做番我女友ar?
回復 支持 反對

對誰說:汶
對情人說:我們一輩子也只可作朋友嗎.....
我不甘心,沒有你陪件我的日子,
我放棄了自己,我放棄了一切
沒有你在旁,作甚麼都沒意義
我最後悔的就是 我不能令你愛上我
半秒...也沒有...但我仍然愛你...
回復 支持 反對

對誰說 :carrie
對情人說的話 :由我x你x日我好love你我暗戀左你1.5years
回復 支持 反對

對誰說 :※嵐※
對情人說的話 :不知不覺間,我愛上左你,雖然你而家你有boyfriend,但我會在你既附近望住你,在你要幫助既時候,我會申出援手幫你,就算要我死我也在所不惜;你失落的時候,我會安慰你;有人蝦你,我會幫你出頭,雖然我知道呢d唔係我做既事,但我都會做。因為我知道我深深愛住你。我愛你!!!
回復 支持 反對

對誰說:babyYinG*
對情人說:愛上了你>v<"
回復 支持 反對

毛mo:
         只愛你一個..無論你係錯定係岩...
           1314的愛你-v-"++
             淇淇係搶走唔到你架...
                不理會一齊去愛你....
                   I only love you....
                                                愛你又心痛你的
                                                             飯。明
回復 支持 反對

對誰說:miki欣
對情人說:我愛你…為你我可以去打成吉思汗
回復 支持 反對

對誰說 :SONIA
對情人說:我愛你..希望你能永遠和我在一起..
回復 支持 反對

對誰說:C小姐
對情人說:我愛你一生一世 愛你一萬年
             希望愀可以接受我
回復 支持 反對