收起左側

【加分項目】『表白台詞創作』

關閉 [複製鏈接]
情定
意越
滅的
字刻

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
偉仔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

愛是經得起考驗,如果我們真心相愛是不要說對不起得~~!!我愛你!!~~

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
偉仔 + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

感謝你,走入我的生命,不知道你是不是我的永遠,

但和你在一起肯定是我最快樂的時光;感謝你,讓

我走入你的生命,或許我不是最精彩的,但我珍惜.

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
偉仔 + 6

查看全部評分

回復 支持 反對

你是風兒我是沙.你是哈密我是瓜.你是牙膏我是刷.你不愛我我自殺.我有一首無名詩.走遍天下無人知.只有笨蛋和我知.笨蛋正在看此詩.天空飄著小雨絲.似在嘲笑我的癡.為何妳那麼自私.狠心讓我空相思.攪盡腦汁寫的詩.滿腹心酸有誰知.只見豬頭和白痴.盯著螢幕讀此詩

評分

偉仔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

e 個 係 我 自 己 架~~
我甘講: 其實呢........我以前成日串你.......
           吾係我憎你呀,,,,我只係想你 多d 留意我,,,,,同我講多d 野,,,,,
            冇錯喇.........其實有個傻仔中意左你好耐好耐............
           你肯接 受 佢 ma????
我覺得吾係幾好~~

評分

偉仔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我想成為小偷
希望..可以偷走你個心

評分

偉仔 + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

搞搞野第1句抄人ga-__-,,網上不嬲有,,
文:
妳知唔知咩係天荒地老,,妳想唔想有一段愛可以到一生,,如果妳也是對我一樣有好感的話,,我想妳比個機會我,,比我去照顧妳,,比我去保護妳,,也許妳會覺得我傻,,但係我知,,就算有幾傻都只係因為3個字...我愛妳,,無論妳愛唔愛我,,我都會全心全意地守護妳,,保護妳,,也許妳不需要,,也許只是我一廂情願,,妳不用擔心我,,妳只要相信我已經足夠,,直到天荒地老

呢d都係我心底話黎ga-_-"
To:NKM
By:FSZ

評分

參與人數 1樂點 +8 收起 理由
偉仔 + 8

查看全部評分

回復 支持 反對

__¨有⒈'天妳會知道.^ 公交⒌兮钟ì班.、地铁⒐兮钟ǐ 班; :我們,dē'愛]~`⒈輩zi就í班﹖
回復 支持 反對

係以前我冇好好咁樣體諒你
珍惜你..到伊加分左手
先後悔同你講分手
我知我唔係令仔,,唔係有錢
又咩長處都冇
但你依然咁愛我
多謝你
我愛你呀..

評分

偉仔 + 4

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然我唔令仔..唔識哄人..
但係我對你係認真的.....
見到你同其他男傾計...
我個心好痛.............
你對我有心動過嗎?
其實我愛既人係你
      我愛你      
比個機會我去照顧你
愛妳,錫你..好嗎?

評分

偉仔 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對