收起左側

[Jubeat] saucer fulfill已稼動位置一覽

係fb有人講話power city同屯門天天3蚊3首,4蚊5首,可信嗎?但就算咁我都覺得會好快去返公價,情況好似大埔Igame咁
回復 支持 反對

黃大仙海龍兩部fulfill公價
兩部copious $2/3 tunes

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 4 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

今日去左龍威玩, 趁朝早無咩人, 部機上面貼埋價錢 (影左少少)

之後玩左下course mode, 發現自己唔識玩(判 ...
bill3546 發表於 1-4-2014 20:22

條友自己無做research就用部機發洩
好無機品+無教養
為部機默哀,唉......
==========================
回復 381# victor609
貼吧有人post圖並堅稱係香港,所以應該係真嘅,不過應該好快會改反
回復 支持 反對

回影大
果個人的確係好冇機品同冇教養
不過呢...其實打機都係為娛樂je 有時唔駛要做research既
回復 支持 反對

回復 384# Torchic╳小火雞

好啦我research 得太多
我只係想效率高D
不過我覺得最基本嘅要知

唔知都唔駛咁大火搵野車部機= =
回復 支持 反對

今日去左龍威玩, 趁朝早無咩人, 部機上面貼埋價錢 (影左少少)

之後玩左下course mode, 發現自己唔識玩(判 ...
bill3546 發表於 1-4-2014 08:22 PM

有傳首Mow Mow Venus 會係jb現身venus同牛牛 合作真係sad
已經呢2個好gay.. ww

以DEA既舞步睇得到好GAY
回復 支持 反對

很久無上過水- -

屯門天天禮拜日再去驗證-.- 我記得我果日打好似已經新價?
回復 支持 反對

頭先去咗中環創聲
4部都已經升咗上fulfill

不過注意價錢係Light $6, Standard(3), Standard(5)同course都係$12,
唔知點解部機仲係6蚊1credit
可能之後set番1蚊1credit會改番個價錢

評分

參與人數 1樂點 +6 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 6 感謝特殊價格的情報

查看全部評分

回復 支持 反對

係fb有人講話power city同屯門天天3蚊3首,4蚊5首,可信嗎?但就算咁我都覺得會好快去返公價,情況好似大埔 ...
victor609 發表於 2-4-2014 15:36

其實好簡單 update第一日(3/31 5:00pm後) 個update package已經push左去saucer機度
任何人一reboot部機就會自動download update package同update
Update會reset coin settings, 然後叫你開蓋入test mode去set番
咁就好簡單 reboot多次 就會bypass左個notice 就會係2/3/4/4既setting

(其實我都係九龍某機鋪打左好多鋪$4 5tune同course lolll)

其實8蚊12蚊 機鋪師父都唔想嫁,有啲仲根本唔知正常mode要$8/$12
因為個setting冇得獨立較,係個coin setting入面得一個choice 就係Light 3既價錢
Standard同course個價係根據light個價黎計上去 而香港代理就只係彈左張notice叫佢地set做$6

你睇下台灣....standard冇加價 light仲減左添 (2/3/4/4既setting, 入TWD10 Coin) (其實係saucer已經加左loll)

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 1 很令人吸引的幕後消息呢

查看全部評分

回復 支持 反對

係fb有人講話power city同屯門天天3蚊3首,4蚊5首,可信嗎?但就算咁我都覺得會好快去返公價,情況好似大埔 ...
victor609 發表於 2-4-2014 15:36

power city未升新版前有部機係兩$開standard

頭先去咗中環創聲
4部都已經升咗上fulfill

不過注意價錢係Light $6, Standard(3), Standard(5)同course都 ...
Evangel 發表於 3-4-2014 22:16

其實好簡單 update第一日(3/31 5:00pm後) 個update package已經push左去saucer機度
任何人一reboot ...
polar 發表於 4-4-2014 01:45

甘就奇了
創聲係6/12/12/12 如果default係2/3/4/4 倍升的話 只set L3應該唔會出到
照計的話就應該係6/9/12/12
同樣其他舖都無可能set到S5=12加C=11
會唔會1C=多過一$就可以override個setting?

saucer如果set1C多過1$的話 係可以係拍卡前入銀

btw 新fulfill 版本號
L44:A:B:A:2014033100

compile完就立刻push落update ser比d機dl
konami都算係甘

另外新version 仲有無event mode?
回復 支持 反對