收起左側

[Jubeat] saucer fulfill已稼動位置一覽

我記得元朗某機鋪係 6蚊5首 ._.
不過唔知改左未
回復 支持 反對

沙田沙龍 4部已升fulfill 公價
1部copious $3一局三曲
回復 支持 反對

元朗金禾 已經全部升fulfill
正常價錢

評分

參與人數 1樂點 +4 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 4 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

今日去睇左油麻地佐敦一帶地方
油麻地金星 兩部fulfill
油麻地金龍 機台已搬走,不知去向

油麻地GZ 依舊沒jubeat
佐敦全家歡樂 同上

佐敦一帶只剩幸運仍有jubeat

另外我想知fulfill以後美國寶而家係咪多左人去玩?

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

今日去睇左油麻地佐敦一帶地方
油麻地金星 兩部fulfill
油麻地金龍 機台已搬走,不知去向

油麻地GZ 依舊沒jubeat
佐敦全家歡樂 同上

佐敦一帶只剩幸運仍有jubeat

另外我想知fulfill以後美國寶而家係咪多左人去玩?
Leaf~A 發表於 15-4-2014 01:46

金星今晚岩岩去完
金龍 4月1都仲係fulfill甘快搬走?
GZ可以不理
全家歡樂已轉手兼改名

幸運外就要行到新港或者金馬倫
回復 支持 反對

回復 405# 神之執事

去到金龍望到個下都唔信
跟住巡左個場一次
真係唔見左
以前放jubeat既位置變左鬥地主

從copious以後就冇去金龍玩
一直唔知個邊人流如何
回復 支持 反對

尖沙咀 金馬倫2部熄左,兩部打直熄左放埋一二邊,我估好快運走-_-

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
Torchic╳小火雞 + 2 感謝情報

查看全部評分

回復 支持 反對

回上
真係搬走左既話再叫一叫我 如果得既話
唔該晒

順帶一問各位
美國佬到底有冇加返價
回復 支持 反對

回復 408# Torchic╳小火雞

無, 今日先去完
回復 支持 反對

因為發Facebook發左成三個禮拜都冇回應我還是註冊個帳號回應比較好
我系Google Docs做左個整合你地有需要既可以去睇:
docs.google.com/spreadsheets/d/14Cm5n-U9bj8kOawuWljqS1pSjmNH1haRT-mAXQAmeXw/edit#gid=0

元朗金禾同深水埗電子都已2台fulfill并公價應該已經有人確認過 金禾有損壞既耳機位 深水埗電子既機台店名我只見到電子広場03同04 至於01同02系邊我唔清楚應該冇

-----
另外深水埗奇趣天地仲有兩台knit 只允許16歲以下人士遊玩 機況奇差 左邊6號鍵冇用右邊7號鍵震到生活不能自理 10蚊3TUNES

評分

查看全部評分

回復 支持 反對