打印 上一主題 下一主題
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

版主在哪? 都死了嗎? 個forum都廢廢地~
RS霸氣粉腸 發表於 17-3-2010 15:16

你居然侮辱nakuz呢個咁神聖既forum,侮辱nakuz者,殺!
回復 支持 反對

咁你想佢點?
t0psecret 發表於 17-3-2010 00:03

一句 哦 SORRY囉 其實我都有用過黎BOT MAIN架XD
好難咩?
係無意思架 但佢一直就係咁 次次講SORRY都好似我地夾硬屈佢咁
咁樣叫做態度上有改變咩 做人係咁做架?
回復 支持 反對

吹下水都唔會
好心你啦
人地回一個你就"話"我
我係講左我bot咁又點
跟本就係你針對我
咩都聽唔入耳
Martin ...
Clmak814 發表於 17-3-2010 13:12

聽唔入耳 oops 你覺得你講既野係一個做錯左既人應該講既?
針對你 唉 你咁鍾意覺得自己被針對 你可以慢慢
咁又點? < 你自己自相矛盾 前後不一 講大話 說謊 4個方式黎講 夠未?

我覺得呢個Post對大家黎講都係一課.
我淨係講我學到既野 除左要注意言詞之外 亦都要諗下有無必要嘈..
但我覺得我講多左咁多野 對CL係好事囉 個個睇佢好似被人話好慘
實則佢無做錯 鬼有人話佢咩 一個小人物 根本提都無謂 話佢就擺明佢錯.
其他人要幫手既 係用理性囉唔該, 唔係因為我覺得佢慘就要幫佢,
道理係邊個到 邊個永遠都係最理直氣壯果個囉我想講.
CLMAK我重申我無針對你 亦都無興趣針對你 但希望你自己知道錯.
Thats all for this post.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Can't believe this post is still going on = =v
I'm not going to express my words lu...

But just one thing Prince...
Clmak dou said jor sry... (unless I mis-read)
Let it go la... I guess you had already express all or most of your feeling toward's clmak out la -_-"
I think it's time to end this massive argument ...
回復 支持 反對

I love peanut
回復 支持 反對

回復 支持 反對

咁樣叫做態度上有改變咩

我只係想講,你真係唔係好了解我

我吹下水你都睇唔過眼

如果我真係咁講 "Sorry o羅" 你真係會聽得入咩?

我真係學左野呀

以後你回咩都唔好理你

係咪幾好?

話時話呀,你都唔入樂古個CC,你點知我態度冇變呢?

不過講幾多次你都唔會信

我認我係唔識玩討論區,因為我吹得太多水,而引起一啲人既不滿

有時我都有控制下

好似呀Thomas兄搵我果時一個"不錯"既朋友(ccy)

係msn度串左我一個鍾到

Amy, Bon, 等人都在場

我仲記得果時既Jckachun(CCY)係度PM我 "點呀?好冇面呀?"

我都唔知多謝佢講依句野好定係點

只係向Thomas兄講左一句"Give me a chance, I will change"

之後我係RS內發言既時候都有加左啲表情

等人地知道我係講笑定係串佢

效果真係唔錯

當然,有時係會唔記得

因為見到CCY真係行運行到..

嗯..生火都會有原因

其實如果我果日要串番去

我大把野可以講,我到依家重記得

如果你話我冇變既話

試問一句

上當年既CL,真的如此嗎?

果時既我,一旦比人串就唔會停

直至所有人都放箭比我跟住就話Quit

我就係咁,認真起上黎講野唔經大腦

大家有目共"倒"

我真係有用過Bot

開心啦?

原實話你唔係針對我都幾難

我講野你係都要話我講既野有錯

你又話我成日講埋啲野都係串呀講大話呀

但係我試下唔理你

你又話我潛水..
回復 支持 反對

版主在哪? 都死了嗎? 個forum都廢廢地~
RS霸氣粉腸 發表於 17-3-2010 15:16

樂古係好多年前經已廢左架啦
好多資深玩家都好少上
回復 支持 反對

我只係想講,你真係唔係好了解我

我吹下水你都睇唔過眼

如果我真係咁講 "Sorry o羅" 你真係會聽得入咩?
...
Clmak814 發表於 19-3-2010 15:06

告一段落吧

以後注重言行便是
回復 支持 反對