打印 上一主題 下一主題
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

我分析下:
最主要原因係prince見到clmak個句"I dun use bot"
於是就想起clmak曾經話自己用過bot(我都好似係貼圖區見過clmak話佢15%個99係bot的)
於是prince就想掀穿clmak的大話,點知因為clmak一句"你唔知內情可唔可以唔好講野?"
於是prince認為clmak死都唔認佢話有bot過...
經過一輪激戰,兩個就係到鬥串,中途有不少人加入...

係咪咁?
回復 支持 反對

其實我都係見cl咁慘, 比人串到咁, 今次唔係第一次ga la, 只係之前我冇出聲je

"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
你咁講姐係新手唔洗入黎?_?
新手出聲有咩問題?
歧視呀?
好心你地喇,cl回一 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 19:09
算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠神同真心膠, 佢鐘意用更凸出ge語言同字眼同人溝通同表達自己, "美化"e個字對於佢黎講係有"特別"意思, 我地唔明ga la
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

老老柒柒,有條友咁同你講野你都想打佢喇,如果你咁都唔覺得係串既我都冇咩好講,講呢d野既人仲要係一個同自 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 23:41

SORRY字眼上我可能過份左,
但係比著其他人我都係咁 無論HENRY定邊個我都係咁講野架啦..
NICE JOKE 擺明話佢講緊笑話, 或者用NICE LIE會好D LOL?
至於I LOVE YOUR FUNNY RESPONSE, 亦都擺明係佢自己錯居然叫我唔好出聲,
NOT FUNNY EH?
您話串 退一步 就算我係串佢又點 事實佢係錯.
錯左就係錯左 認錯唔駛死 而且又無人話佢 我都話明自己都有用.
SO? 所以我唔係話佢用BOT就好乜好乜 全因佢唔肯認.
係咪針對佢 您地自己睇得出 我可以搵好多我串HENRY 串您 串因子既POST 仲有MMB?
大把. 至於點解成日話同一個人 倒不如叫佢自己諗下點解成日都有咁多事被人話啦..
我諗 我無理取鬧 就算有朋友幫 其他人都睇得出發生緊咩事係咪?
佢成日話改左改左 但係我相信呢一個版既人都有眼睇既係咪?
同情還同情 現實還現實.

RE David,
YES成件事基本上就係咁
回復 支持 反對

其實我都係見cl咁慘, 比人串到咁, 今次唔係第一次ga la, 只係之前我冇出聲je

算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠 ...
t0psecret 發表於 16-3-2010 23:02

慘? 慘D咩? 唔通您覺得我講既野無理由嘛?
如果唔係佢反串我 我會串到佢咁?
回復 支持 反對

如果唔係佢反串我 我會串到佢咁? ...
Prince` 發表於 16-3-2010 23:58
咁你想佢點?
回復 支持 反對

算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠 ...
t0psecret 發表於 16-3-2010 23:02
點解黎個論壇咁多小圈子ge?
我想知道邊道有得申請入串嘴小圈子架?
RS霸氣粉腸 發表於 16-3-2010 19:15

自編自導自演 Orz
回復 支持 反對

如果唔係佢反串我 我會串到佢咁? ...
Prince` 發表於 16-3-2010 23:58

吹下水都唔會
好心你啦
人地回一個你就"話"我
我係講左我bot咁又點
跟本就係你針對我
咩都聽唔入耳
Martin Mega我都唔洗回佢
我講到依家都冇用粗口係我專重佢
講多無畏啦
我講左sorry先啦
大家唔會bump啦

係時候停啦-.-

主腳cl 都冇回啦-.-

(練字))
jckachunrs 發表於 16-3-2010 21:54

係啦我都認左錯
有可能唔係我既錯我都認左
佢地係要嘈我都冇計
板主關post啦
回復 支持 反對

自編自導自演 Orz
h0h0 發表於 17-3-2010 04:26

哦
回復 支持 反對

版主在哪? 都死了嗎? 個forum都廢廢地~
回復 支持 反對