打印 上一主題 下一主題
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

個句野都叫真心/_\
連真心膠係咩都未識就係到串人orz
Lazy基" 發表於 16-3-2010 18:56

兜唔返 Orz
回復 支持 反對

用bot咪用bot lor, 關你叉事咩?
你咪report我 lor~ 我好驚呀

我同你講呀, 我好驚呀!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解黎個論壇咁多小圈子ge?
我想知道邊道有得申請入串嘴小圈子架?
回復 支持 反對

"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
你咁講姐係新手唔洗入黎?_?
新手出聲有咩問題?
歧視呀?
好心你地喇,cl回一 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 19:09

你誤會了

新手不等於大嘴巴

我只是用了新手一詞來美化背後的意思
回復 支持 反對

用bot咪用bot lor, 關你叉事咩?
你咪report我 lor~ 我好驚呀

我同你講呀, 我好驚呀! ...
RS霸氣粉腸 發表於 16-3-2010 19:07

We have a copy of Chanxxxxxxx but this one is more pathetic.
回復 支持 反對

"新手 行埋一邊"
nakuz咪係咁囉
你咁講姐係新手唔洗入黎?_?
新手出聲有咩問題?
歧視呀?
好心你地喇,cl回一 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 19:09

不如您直接講比我聽 我錯在D咩啦
我可以直直接接講出黎 CL錯在佢自己講完 依家又唔應 扮哂野 夠唔夠清楚?
咁樣糾纏落去真係無乜意思 講又講唔到您服..
如果您話我錯在我串佢既 請自己再一次睇咁多頁黎我一直都係到強調既果一句。
回復 支持 反對

係時候停啦-.-

主腳cl 都冇回啦-.-

(練字:o))
回復 支持 反對

比小弟分析呢件事既來龍去脈先...

整件事的情況如下:
1.icy宣佈斬bug大事(nice!)
2hooyah問道點解捉BOT友冇咁快 icy answer番佢
3.t0psecret 問icy :咁你僧唔僧你自己?(用意何在?)
4.clmak開始就開玩笑(本意該是緩和t0psecret同 icy 氣氛吧?)
5.prince開始串clmak(罵戰的開始)
6.lazy 基幫手搭嘴...
跟住既情況唔洗講,都知clmak同prince既嘴炮戰
本人認為呢,係t0psecret既好句累事(影響呢件事雖冇咩接觸,但都有影響到,影響度10%)
clmak就想開個joke啦,跟住比prince串啦(影響度85%)
lazy,其實你都唔應該係後面扇風點火,佢地兩個嘈好啦,你又要搭嘴wor-.-(影響度5%)
prince你應該同clmak道歉先,clmak佢既joke都係緩和t0psecret同 icy 既氣氛姐
由其clmak "but we use on pure or new acc for fun -_-"
-_-呢個圖案表示左clmak心裡只是懷著搞笑既心態
clmak你都要同prince道歉lor,prince串完你,你唔應該咁同佢講"你唔知內情可唔可以唔好講野?"
你咁講好易令人反感,你好似串番佢咁,so 你一開頭應該解釋你係第10樓講既野用意何在.
希望兩位仁兄不要因小事而化大,萬事也有解決的餘地,好好私下談談吧
回復 支持 反對

比小弟分析呢件事既來龍去脈先...

整件事的情況如下:
1.icy宣佈斬bug大事(nice!)
2hooyah問道點解捉BOT友 ...
samhwu 發表於 16-3-2010 22:05

您先係最唔清楚成件事既人-_-.
我話佢 唔係因為佢話佢用左PURE, 係佢話唔BOT MAIN,
但係佢自己係之前99WC個POST到講左自己EARLY STAGE有BOT,
好明顯佢係自相矛盾我至話WHOEVER SAID THAT USED BOT AT EARLY STAGE.
您明白未?^^
回復 支持 反對