打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]
....................................................................................................................................?
回復 支持 反對

回復 38# t0psecret

LOLed 家陣係你冇point定係我冇point? LMAO
我當時叫你GTFO係為你保全下顏面咋
你係forum當然可以回我同我嘈
但係家下你俾我串到柒咗仲要冇point我就幫你唔到啦
假係自己丟, 你怨唔到人架啦
回復 支持 反對

well thats non of my business i guess
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:17

none of your business你quote我做乜啊膠仔
回復 支持 反對

@@ 小馬仔好耐冇見lol
你仲有玩? 我記得我上次quit之前你著Full monk打到visage
回復 支持 反對

古德哥霸氣十足!!
Djserry 發表於 23-3-2010 21:15

首先多謝你既支持
然之後我想講霸氣係呢D爭論其實冇用
最重要既係"理"係我呢邊
ccy同t0p呢兩個小朋友冇理據又唔肯認自己7咪迫住係度撐飯蓋囉
道理真是很簡單, IQ100既就應該明架啦
回復 支持 反對

none of your business你quote我做乜啊膠仔
古德 發表於 23-3-2010 21:22
Read Carefully Bro, 你要同ccy嘈唔關我事, 但一來你係forum嘈, 個個都知你on fire, 一定火上加油架la, 二來我見你篇文章咁得意, 咁多字, 當然知你係為小小事而小氣

小氣撚;P
首先多謝你既支持
然之後我想講霸氣係呢D爭論其實冇用
最重要既係"理"係我呢邊
ccy同t0p呢兩個小朋友冇理 ...
古德 發表於 23-3-2010 21:27
人地串緊你呀聰明豆;P咁多人係度串你就唔係小朋友, 我一開始都係post下圖ja喎, 咁就比你用bad word罵

t0psecret你up乜膠啊 STFU啦7頭
冇人明你up乜 定係你係同ccy講緊野啊
自己開post/上RS同佢講啦
呢度我同ccy講緊你GTFO好冇?
古德 發表於 22-3-2010 20:30
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

We're giving you opportunity to get off the stage
回復 支持 反對

Read Carefully Bro, 你要同ccy嘈唔關我事, 但一來你係forum嘈, 個個都知你on fire, 一定火上加油架la, 二 ...
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:32

就事論事係小氣? 我on fire? 好難喎我同你講 (EQ呢D野唔係個個有唔使羨慕我)
我係見Ccy成日自把自為冇人阻止佢, 我上黎串佢一次, 等佢知錯咋.

聽明豆 你睇下我係"多謝你既支持"後面寫D乜先啦
回復 支持 反對

回復 47# Lazy基"

寫潮文唔係上位, 係煩膠對唔住係我錯sor=.=
回復 支持 反對