打印 上一主題 下一主題
收起左側

Ccy 你同我入黎

關閉 [複製鏈接]
eq.........  -.-
回復 支持 反對

回復 36# 古德

笑 離晒題.

1.唔好講返你自己唔該.
2.nty
3.請明示.
4.巴士阿叔:老味唔講講咩呀?
5.咁唔好係咁講個"撚"字. 好易令人誤會.

我都唔介意費事幫你配對,
你自己諗諗你邊度柒咗啦.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

實際上我真係唔想同你嘈.

你咁smart.你可以一開始 ignore我. 你唔洗開post博上位.

恭喜你最後成功上位.

你想串我我唔會介意既.

下面條link just for lolz

http://www.youtube.com/watch?v=zfwJUnWnK8w
回復 支持 反對

潮文叫上位高登唔小人想上位喇

人地一開波都表明係同"adam"玩野,跟本可以完post,但係你呢就係都要煩人,
...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 21:38

我唔知你乜水, 但係你擺明就係乜都唔知
你以前係咪一個好勁既Pker? 我撚知你, E+quit咗RS插乜Q嘴, 呢個唔係高登online唔該

佢表明同"adam"玩野你就信佢? 你真係幾天真幾傻波
咁撚野叫我玩唔起? clmak 夠成日同我玩呢味野啦你有冇見我開post串佢?
pm/post有咩唔同你E+都未明就咪撚用forum啦, 仲要當晒Nakuz係高登咁
我又冇話你地唔回得, 不過你地回得黎冇point係唔係抵俾人串先?
我知好多人想吊ccy好撚, 我開post俾佢地睇, 仲有等你地班ccy fans club既知自己有幾柒

I guess so. I'm fucking with him now. I hope he can chill out.
(I am not trying to be offensive to you)

你真係worry太多啦我呢句野真係如字面咁解.冇任何暗示喎
回復 支持 反對

實際上我真係唔想同你嘈.

你咁smart.你可以一開始 ignore我. 你唔洗開post博上位.

恭喜你最後成功上位.

...
jckachunrs 發表於 23-3-2010 22:13

唔想同我嘈你有兩個choice
1. 講得好聽叫ignore我, 講得難聽叫潜水怕屈機
2. 講句sorry
我開得post串你, 你唔停/唔認 我就唔會停.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

We're giving you opportunity to get off the stage
t0psecret 發表於 23-3-2010 21:48

你將we同you掉轉咗
回復 支持 反對

笑,
人地回post你就叫人收聲,因為
"我而家同ccy講野唔係同你"
咁你又開post??
我緊係明pm/開post既意思,我 ...
Lazy基" 發表於 23-3-2010 22:23

但係如果心水清 Ccy係咪完完全全淨係同Adam講野好明顯,
講真 我唔知Adam乜水 當日亦唔在場 但如果Adam當日有出過聲 答過咀
我諗古德都唔會對號入座, 而如果Ccy係同空氣講野 您覺得講唔講得通,
倒不如問下當事人當日除左古德同Ccy兩個之外 仲有無其他人出聲,
就知道成件事係點啦..  到呢一刻我都係{假設}古德無咁無聊做無聊野去屈Ccy.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對