收起左側

[GF/DM] [GFDM x jubeat][大夏祭][純分享] 今日的個人狀況

關閉 [複製鏈接]

今日10點幾到出到mk88..挽到6點幾- -""
同個fd係咁開燈籠同埋打課題曲..
my fd開到doublo impact...
我今日洗左唔少錢開左800nm同埋差4首歌開summer holiday
回復 支持 反對

想問下版主你星期五幾點得閒及去到??
我果日會好早到架...下午時段...但夜晚會走的~
回復 支持 反對

今日終於開左800nm了~~(5/8/9)
BSC已經SSS左
至於ADV同EXT,

兩首都算係正常的LV8同LV9的

btw,以Another Infinity出的歌好似係第一次出現在AC上,對嗎?
回復 支持 反對

今朝終於開哂所有歌
tbs ranking都因為咁出奇地高 (汗)
回復 支持 反對

今日10點幾到出到mk88..挽到6點幾- -""
同個fd係咁開燈籠同埋打課題曲..
my fd開到doublo impact...
我今日 ...
enttyes 發表於 9/8/2012 01:17

見你唔到既0.0
回復 支持 反對

見你唔到既0.0
lll161616 發表於 9-8-2012 23:22

點會...我同個fd霸住個GFDM架wo xD
    你幾點係到架??@@
========================================

岩岩出去打左幾舖開埋首SUMMER HOLIDAY..初見SS+full combo~
回復 支持 反對

800nm個譜面真心係較容易
回復 支持 反對

哈...今日打咗$5必,冇用咭打,竟然第一首就比我ran中咗​ギタ・ドラ・jubeat大夏祭りのテーマ,我即刻o咗,初見9​1-0-,人地用幾千蚊先玩到我用5蚊就玩了,第二首polyg​on打97,我又-0-了,最慘嘅事黎啦,話說打完鋪必就去咗又dinner,食完我呀媽買咗張新八達通比我,我又再次-0​-了,因為岩岩打嘅分冇save到,只係影咗相(polygon​)影唔切,我之前仲有ran過double impact(初見854k),rush(初見954k),歌之翼(初見935k),仲有逆ナンされた(初見92),另外係ipad(iboogie)打double impact 94,riot of color 964k,800nm 979948推極都上唔到98(殘念中)
回復 支持 反對

點會...我同個fd霸住個GFDM架wo xD
    你幾點係到架??@@
======================================= ...
enttyes 發表於 9/8/2012 23:49

你係咪着黑衫-.-
回復 支持 反對

想問下版主你星期五幾點得閒及去到??
我果日會好早到架...下午時段...但夜晚會走的~ ...
yanho123 發表於 2012/8/9 08:03

抱歉呢我今日冇咩時間上到線
所以唔可以即刻答到你

我大約一點幾到 應該

哈...今日打咗$5必,冇用咭打,竟然第一首就比我ran中咗​ギタ・ドラ・jubeat大夏祭りのテーマ,我即刻o咗,初見9​1-0-,人地用幾千蚊先玩到我用5蚊就玩了,第二首polyg​on打97,我又-0-了,最慘嘅事黎啦,話說打完鋪必就去咗又dinner,食完我呀媽買咗張新八達通比我,我又再次-0​-了,因為岩岩打嘅分冇save到,只係影咗相(polygon​)影唔切,我之前仲有ran過double impact(初見854k),rush(初見954k),歌之翼(初見935k),仲有逆ナンされた(初見92),另外係ipad(iboogie)打double impact 94,riot of color 964k,800nm 979948推極都上唔到98(殘念中)
Killer乂天剎 發表於 2012/8/10 00:16

キタ!ドラ!ユビート!
果首大夏祭theme真係算易
雖然d同押的確係好煩就是了

不過又唔駛用幾千蚊去開既(計埋宜家個活動 宜家煲起 其實唔駛一千都得
但係人地開左首歌既話 就可以狂揀黎玩...見人見智啦呢d

八達通...嗯...其實我唔係太鼓勵d人用八達通玩
最起碼你需要插入去IIDX 或者嘟落GF/DM都可能會冇反應

今朝終於開哂所有歌
tbs ranking都因為咁出奇地高 (汗)
bennyyam0614 發表於 2012/8/9 22:53

宜家開歌速度應該會係直線上升
多得個早上優惠
回復 支持 反對