打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

小布甸ms強勢回歸 =3= ((米理我XD

雖然我都唔like同人傾電話,
不過我覺得"香港女生電話聊天專線"呢個賣點冇咩問題呀!
點解大家要咬住呢點唔放?!

我係楓谷入面識得幾個讀男校同女校o既人,
跟本就冇咩機會識到異性朋友..
透過網絡黎識現實朋友有咩問題?!

其實傾電話呢點原本係呢個post入面就唔米重點,
有興趣你米試下囉,冇興趣又唔會有人逼你傾電話o既..
大家又何必咁反感?!
回復 支持 反對

反感不在傾電話
你想太多啦
回復 支持 反對

你唔米對傾電話呢個賣點反感姐..
不過有人係嘛! @@"
你睇下#86,#88,#90都係講緊呢樣野~
回復 支持 反對

唔滿意就插~又去要求人地點點點~

你覺唔覺得你講呢句野既時候對住自己個3張圖真係好無說服力
_________ ...
遊俠翔 發表於 20-7-2010 02:46

就算同一個SERVER都無咩衝突丫..

果3張圖只係for大家一個建議, 若你地都係覺得..果個人好正常既話, 你地絕對可以收 ZZZ
唔鍾意呢D異角既人根本睇完果三張圖都唔會講太多~

to  yauhowai

未必就係毒,
因為平時唔會有呢類機會,
所以當佢地可以..呀...同D女仔有進一步接觸,
果種感覺...m....都好正常丫..

至於講到教會,我本身唔信,更加唔想為左識男/女仔朋友而去教會..

批評方面,真心定假膠我睇得出,有D玩玩下既回覆我笑下就算XD
相對上,您的回覆比較有素質

-----------------------------

認真咁講番批評件事:

暫時你地針對既係 -
- 異種角色        (完全係大家既觀點角度唔同, 無得傾)
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)

回復 支持 反對

你漏左樣

語氣態度
回復 支持 反對

- 異種角色        (完全係大家既觀點角度唔同, 無得傾)
- 女生聊天專線  (經過今件大家合力...., 人地己經心灰意懶唔想要我幫手啦, 我刪番果點先..=群眾壓力下解決左)
- 本會多白目/用過外掛     (針對左咁耐都....唉, 算啦~唔再怪你地ar..我勤力D管理公事務罷了~)

KitKitStar 發表於 20-7-2010 19:40

點解講到我地委屈你...........你好可憐喔...........................
回復 支持 反對

點解講到我地委屈你...........你好可憐喔...........................
ivanyoyo 發表於 20-7-2010 21:40

得啦, 明嫁啦, 你好可憐丫麻, 唔..
---------
咁多個人既回覆裡面, 最膠(無素質)真係非你莫屬zzz
拿, 回得咁無實際, 係米好好玩先o.o?
回復 支持 反對

得啦, 明嫁啦, 你好可憐丫麻, 唔..
---------
咁多個人既回覆裡面, 最膠(無素質)真係非你莫屬zzz
拿, 回 ...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 22:43

你也不差,我簡而精。
回復 支持 反對

你也不差,我簡而精。
ivanyoyo 發表於 20-7-2010 22:57

你連重點都skip埋喎..咁回黎除左係「玩下」之外唔知有咩意思?
回復 支持 反對

隻game只係虛擬世界
樓主向以要強人所難?
只因你的宣傳單張指引不夠清晰
果個人先會去問你收唔收佢
若果你列明不收人妖
相信唔會有咁多人話來
在虛擬世界中
角色是男或是女
創角色的人喜歡就得
世上沒有法例規定
男性要開男ac,女性要開女ac